hits

Snø?


Nei, det er ikke snø enda her. Det regner. men varmt drikke kan vi alle trenge på en grå dag.


Hos oss er vi glad i en brødskive med honning nå og da, men det er jo helt umulig å skrape ut alt i de glassene. Jeg gjemmer dem i kjøleskapet til en kald dag, eller om noen har litt vondt i halsen. Så koker jeg opp vann, heller det i glasset med honningrester og putter i en tepose. Nydelig drikke! Men de glassene er da ikke så vakre å drikke av eller? I det siste har jeg kjøpt honning fra Trøgstad. Klistrelappen er lett å dra av, men limet sitter igjen. Jeg pakker hele glasset inn i en side fra avisen. Klipper det til. Vekk med det som er for mye på sidene og på toppen. Så har jeg verdens koseligste drikkekopp. Om du ikke har glass eller boks med lim på, så bruk limstiften da. Det skal jo være lett å vaske vekk etterpå likevel.


Nå kan snøen komme, for jeg er klar!

19 kommentarer

Margrethe

16.11.2015 kl.09:43

Mm.... honning er viktig for helsa.... en kopp sitron-te med honning hver morgen.... og har vi vondt i halsen, er det varm solbærsaft med honning vi bruker her.... kos deg med dagen <3

natheless

16.11.2015 kl.10:12

Margrethe: Smaker godt gjør det også. Ha en fin mandag! :)

Lisbeth Pedersen

16.11.2015 kl.13:41

Lurt og dekorativt :-) Sies at Honning er sunt da. Jeg likte honning som liten. Så her en dag kjøpte jeg honning som jeg skulle bruke til å lage kjøleskapsgrøt til noen her hjemme. Jeg måtte smake på honningen, ehhh smakte ikke som jeg husket. Kanskje om jeg smaker et par ganger til, så liker jeg det igjen :-)

birdbay

16.11.2015 kl.14:43

Koselige bilder:) Og du er like kreativ som vanlig:) Honning er sunt:) Godt å ha i bakhånda når halsvondten kommer:) Ønsker deg en fortsatt flott mandag koselige natheless:)

ladyaugust

16.11.2015 kl.14:51

Så kreativ du er og de der ble kjempefine, rustikke og flotte :D Jeg bruker lite honning egentlig bare litt i middagsmat faktisk men det kan rettes på i en fei tralei. Her var det hvitt da jeg våkna og nå regner det men det kommer til å bli en fin dag for bilen får på vintersko på et veksted nå :D Ha en fiiin dag <3 klæmmevarmt :)

natheless

16.11.2015 kl.14:59

Lisbeth Pedersen: Ikke all honning smaker likt. Mine favoritter er den fra Honningsentralen, original vel og merke, i gul blekkboks, og den som jeg får bra birøkterne her i distriktet. I det siste har de fått inn en i glass på Rema som jeg viser her i dag. Den er fra Trøgstad og er meget god etter min smak da. Du får nok prøve deg igjen, de sier det forebygger forkjølelse.Ha en fin dag!

natheless

16.11.2015 kl.15:05

birdbay: Jeg har funnet ut at en teskje i ny og ned gjennom vinteren, sparer meg for mange forkjølelser, tror jeg da. Da ungene våre var små, spiste de, som mannen i huset, noen brødskiver av og til med honning, men ikke jeg. Gjett hvem som var forkjøla og hadde halsvondt i ett sett? Meg selvfølgelig.Jeg likte ikke den søte honningen. Men så tenkte jeg at jeg fikk ta en teskje nå og da for helsa, og brått var jeg frisk også. Nå liker jeg det på brødskiva også, og her i huset er vi ikke ofte forkjølet i hvert fall. Ha en vakker mandag, her regner det fortsatt, men fiskegratengen står og godgjør seg til middagen, så jeg har det fint!

natheless

16.11.2015 kl.15:07

ladyaugust: Koselig ble det i hvert fall! Hvitt hos deg? Nei, her ble det bare enda våtere. Vintersko fikk bilen på av mannen i dag, så nå er den trygg. Jeg koser meg inne og forsøker å rydde litt i tomme plastbokser og syltetøyglass. Man kan ikke ta vare på alt, selv om det er mye gøy som kan lages av det. Litt av hvert, får være nok. Klem til deg i vinteren! :)

annebe

16.11.2015 kl.15:38

Snødde litt på morran her...nå er det bare sørpe ..:)) Jeg har perioder jeg spiser honning jeg også..veldig godt , noen ganger på brødskiva og noen ganger i teen :)) Skikkelig fint det glasset ditt ble...koselig å ha det fremme når det er så fint :)) Klem fra Mjøndalen <3

fruensvilje.blogg .no

16.11.2015 kl.15:46

honning i te er godt ja,skal si du er kreariv hva kopp angår,jeg rister ut honningen i vann og slår det over i en kopp :))

~Lin

16.11.2015 kl.15:53

Honning er supersunt,men eg er ikkje veldig glad i det. Eg liker agavesiru og maple siryp,men honning blir så kvalmende søtt.....

sku gjerne likt det -kjenner folk som spiser en spiseskje hver dag og aldri er syke. I USA bruker de honning på sår på dyr -spesielt dyr de redder som er full av lopper og lus og ahr sår overalt.

tenk det da heller de på honing etter de resner sårene og så bandasjerer de. Honning bidrar til healing, fukt, næring og er antibakteriell.....så det er et super middel for sårheling.

ha en sunn dag med en god kopp te :)

natheless

16.11.2015 kl.15:59

annebe: Vakkert med snø, men jammen kan det bli glatt, det slapp vi da. Takk for hyggelige ord og nyt dagen med eller uten honning. Klem fra meg!

natheless

16.11.2015 kl.16:02

~Lin: Mange synes det blir for søtt. Legen min sa at det holdt med en teskje en gang i blant, for for mye sukker skal vi ikke ha.Jeg har vokst opp med honningbikuber og birøktere omkring meg, så vi lærte tidlig hva honning gir. Vi har lagt det på sår med stort hell mer enn en gang ja. Ha en herlig dag med eller uten te! :)

PFU

16.11.2015 kl.17:59

Så fin blogg du har!

natheless

16.11.2015 kl.18:30

PFU: Tusen takk!
Honning er sunt, men jeg er ikke så begeistret i det :-D

Jeg gjorde som du sa ang. kommentarene..og borte vekk er de nå :-D

Sender deg en meling bak kulissene i morgen kveld..:-D Kos og klem til deg <33

margarites

16.11.2015 kl.22:59

Det sies at honning er sunt, men jeg er ikke veldig glad i det. Jeg har likevel kjøpt en flaske med akasiehonning. Den smaker ikke så mye honning som den der gullboksen med tykk guffe vi fikk i varm melk når jeg var liten. Akasiehonningen er god på litt gresk yoghurt, og i te. Koselig tekrus du laget, kreativiteten blomstrer ser jeg :-)

natheless

16.11.2015 kl.22:59

Ritamarita: Tror det er sundt i hvert fall!!!!! Bra det gikk fint med det andre.:) Sånt er ikke gøy. Sov søtt, så tastes vi. Klem fra meg :)

natheless

16.11.2015 kl.23:02

margarites: Kost meg skikkelig i dag med hobby og hygge, yngstesønnen på pizza i kveld og jeg har ryddet masse. Stolt gitt! Ikke alle liker honning, men det er bra som forebyggende mot forkjølelse sies det! Akasiehonning er det lenge siden jeg har smakt. Det er også godt! Kos deg i kvelden. Nå går jeg å legger meg. Sov søtt! :)

Skriv en ny kommentar

natheless

natheless

61, Fredrikstad

Her vil jeg vise foto fra natur, mat, interiør og skrive litt. Natheless betyr "Ikke desto mindre". Hvorfor jeg kalte bloggen det, var en ren tilfeldighet. Jeg valgte egentlig et helt annet navn, men det var opptatt. Da bladde jeg gjennom ordboka og fant dette, Natheless. Synes det var et spennende ord som ikke desto mindre ga meg tid til litt undring. Ønsker alle som titter innom velkommen til min blogg.

Kategorier

Arkiv