Jeg fant, jeg fant! Innunder greinene på den gamle syrinen inne på skogen, var det fortsatt noen blomster igjen. Nå ble det muffins med lakriskrem og syrinblomster. Litt skuffet over resultatet. Jeg ville ha grå krem til syrinene, men med det lakrispulveret jeg brukte, ble det mer beige. Men blås heller, godt smakte det!
Noen isbiter ble det også med blomsterpynt. Et glass vann med litt presset sitron og flytende blomsteristerninger er slett ikke dum start på helga! Men husk at de frosne syrinblomstene fort blir beige. Ikke noe annet enn til din egen kos!!!! God helg!
Verdens enkleste muffins!
3 egg, 150 g sukker, 120 g hvetemel, 1 1/2 ts bakepulver, 3 ss smeltet smør, 1 dl rosiner og 1/2 plate grovhakket sjokolade. Alt legges i en bolle uten smøret. Rør det godt sammen med en gaffel og hell i smeltet smør før du blander det klart. Smør store muffinsformer med smør og hell i røren. Dette er nok til fem muffins. Stek dem ved 180 grader i ca. 30 minutter. Avkjøl og smør på valgfri krem!
oi… det så godt ut:))))
flink til å lage gobiter du i lekker utgave,her står syrinen i full blomst no ) så litt forskjell i landet vårt skjønner eg
stavangerinmyheart: Gleder meg til en kaffekopp og kake utover dagen nå! Ha en fin dag!
Wow, det var litt av nokre muffinskunstverk! Misunner kreativiteten din 🙂
Wow dæm så lekker ut 🙂
fruensvilje: Man må jo kose seg litt når det er helg! Her er all syrin på hell, men jeg var heldig og fant noen friske blomster enda! Nyt dagen!
blomsterevasheksehus:Hjertelig takk. Gjett om det smakte også! 🙂
Renate1981: Takk du. Det er bare å sette i gang, så kommer kreativiteten også! 🙂
Wow, dette ser jo ut som du har vært på konditori og kjøpt! Så lekkert. Men kan man spise syrinblomster, eller er de bare til pynt? Får jo vann i munnen av å se på, så kanskje jeg må lage en noe enklere variant. Nyt helgen 🙂
margarites: Tusen takk, jeg bukker dypt for en sånn kommentar. Jepp, du kan spise syrinblomster. Egentlig smaker de ikke stort da!!! Men så vakker pynt på en kake! Du klarer fint å lage dette. Jeg har bare stekt en helt vanlig muffins.Legger inn oppskriften nå jeg! Jeg laget en smørkrem med smak av lakris. Du kan jo bruke kakao om du ikke har det. Så smurte jeg det bare på med en kniv. Et tykt lag da selvfølgelig. Så et dryss av syrinblomster og litt melis. Lett som en plett.
Muffinsene så kjempegode ut og så nydelig dandert med syriner og det hele :)) Vakker inspirasjon fra deg..nok en gang <3<3
annebe: Så hyggelig sagt av deg! Kos deg på lørdagen, det gjør jeg! 🙂
Mmmmmm! Jeg visste ikke at syrinblomster var spiselige, men det må de jo være når du pynter muffinsene med dem! Her er syrinene på sitt vakreste nå! 🙂
Dette så jo skikkelig fristende ut, vennen <3 Kos deg masse med lørdagskvelden<3 Bamseklem:-)))
For et kunstverk. Synes nesten det hadde vært litt synd og spise den der … ;o)
Ååå, så fint med blomsterpynt <3
frodith: Hjertelig takk! Kos deg videre! 🙂
Marit: Nei da, det er jo bare å lage nye!!!! Ha en fin kveld 🙂
Rriittaa: Sender over en kake til deg jeg! Klemmer! 🙂
karidansen: Jepp, de er ikke farlige de blomstene. I dag hadde gårsdagens regn slått av resten av blomstene, så nå er det et år til neste gang! Men det finnes mange andre spiselige blomster der ute da!
Så vanvittig lekre! Du altså…. <3
Margrethe: Hjertelig takk!!! 🙂
Nammis..det hørtes godt ut..lakris krem!! og det så godt ut også… flott tips!
dvergpinschere i mitt hjerte: Kosa oss til kaffekoppen i dag! Ha en fin kveld 🙂
♥☺♥☺♥☺♥