hits

Kulda kryper nærmere...

Gresset har blitt til rundballer og vintereplene er snart klare. Kulda kryper inn på oss.

Endene rister godt av seg for ikke å bli nedkjølt, eller har de bare tatt et morgenbad tro?

I nabolaget blomstrer syrinhortensiaene. Jeg forsøkte meg med en sånn i min hage, men den har aldri kommet med mer enn en blomst av og til i høsten.

Til slutt må jeg skryte litt. Mitt nye adventskalenderhefte er i trykken. Jeg har fått et prøvetrykk og jeg koser meg med det allerede, selv om det er en stund til advent. Gøy med selvgjort. De ble litt billigere enn de jeg solgte for tre år siden, slå den da! Jeg tar 130,- kr pr stk. pluss porto. De er i A5 størrelse og har 32 sider. En side for hver dag i advent og en liten julefortelling til slutt. Heftet inneholder noen enkel oppskrifter, foto, litt tips til ting man kan lage og noen godord. Jeg skal si ifra når jeg har dem klare for utsending. Om du vil ha et eksemplar eller to, kan du skrive til meg i innboksen. Ha en strålende dag.

12 kommentarer

frodith

12.10.2017 kl.19:26

Så herlig med juleheftene igjen :-) Jeg må jo ha et så klart :-) Adventstiden er liksom veldig deg :- ) Og litt meg he-he

natheless

12.10.2017 kl.19:48

frodith: Så hyggelig da. Jeg setter deg på listen så sier jeg ifra når det er klart vet du. Greit å ha en oversikt over hvor mange jeg kan trenge. :) Ha en fin kveld :)
jeg vil også ha et slikt hefte, natheless :-)

Julen er deg og adventsfortelling og frodith og adventskalender :-D klem

natheless

12.10.2017 kl.20:25

Etdiktomdagen: Tusen takk! Så herlig sagt av deg. Jeg sier i fra når det er klart fra trykk. Klem :)

Margrethe

12.10.2017 kl.20:29

Å det heftet ditt ser så koselig ut - kanskje jeg må ha et ex likevel... jepp det vil jeg! Sender deg en mail bak her jeg..... Ellers flotte høstbilder! Klem <3

natheless

12.10.2017 kl.20:55

Margrethe: Det er bare å si ifra i innboksen om du ønsker et eksemplar vet du. Tusen takk for hyggelige ord. Klem :)

dvergpinschere i mitt hjerte

12.10.2017 kl.20:57

Så flotte bilder! og så morsomt med julehefte!! herlig!

natheless

12.10.2017 kl.20:58

dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk.Måtte jo skryte litt av hva jeg driver med. Gleder meg allerede til advent jeg. Ha en flott kveld :)

toveview

12.10.2017 kl.22:12

Herved bestiller jeg så klart ett av de adventsheftene dine! Ja, jeg registrerer at det er blitt kaldere. Det er vel tidens ufravikelige fakta. Utrolig fine fotoglimt her også!!!

natheless

12.10.2017 kl.22:20

toveview: Hjertelig takk. Sier ifra når det er klart jeg. Ikke stort å gjøre med at det blir kaldere. Det er bare å finne fram votter og lue litt fort. Kos deg i kvelden og takk for hyggelige ord.

margarites

13.10.2017 kl.22:07

Så koselig! Når jeg så juleheftet så fikk jeg litt julefølelse - og det er slett ikke så lenge igjen. Sett meg opp på listen over dem som vil ha - for det vil jeg. Skal jeg sende en melding i innboksen også, eller er dette greit? Advent er bare knappe 50 dager unna :-)

natheless

13.10.2017 kl.22:24

margarites: Tusen hjertelig, Du trenger ikke skrive i innboksen. Jeg noterer deg opp så sier jeg ifra i innboksen når det er klart. Ja, gjett om det går fort mot advent, det føler jeg i hvert fall. Ha en vakker kveld. Vi tastes! :)

Skriv en ny kommentar

natheless

natheless

61, Fredrikstad

Her vil jeg vise foto fra natur, mat, interiør og skrive litt. Natheless betyr "Ikke desto mindre". Hvorfor jeg kalte bloggen det, var en ren tilfeldighet. Jeg valgte egentlig et helt annet navn, men det var opptatt. Da bladde jeg gjennom ordboka og fant dette, Natheless. Synes det var et spennende ord som ikke desto mindre ga meg tid til litt undring. Ønsker alle som titter innom velkommen til min blogg.

Kategorier

Arkiv