hits

Takk og takk.

Jeg føler at jeg har mye å takke for! I helga var det full fart på julemarked og da jeg kom hjem, lå det post til meg på benken. Brev fra Frodith! Froggepremie! Jeg hadde glemt hele froggingen jeg, men fordi jeg deltok, fikk jeg verdens fineste neglefil! Hjertelig takk Frodith. Denne var supersøt, akkurat som deg.

Så må jeg takke nissen min som stilte opp nok en gang på julemarked. Dukkelisa hadde en voldsom ønskeliste i år, men nissen var like tålmodig.

Jeg kan jo takke det lille rådyret som passet på gården jeg besøkte i helga.

Dette er bilder fra et gammelt blad. Jeg måtte viser dere det. Jeg fikk sove hos søsteren min i helga og hun hadde mange fine blader jeg fikk lese da jeg ikke klarte å sove. Ser du hjertet der til høyre. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk kjøpt ull av en husfliddame så jeg kan forsøke meg på en sånn dekorasjon!

Til slutt får jeg takke for at jeg kom levende hjem igjen. Fy for et kjøreføre de siste dagene. Vi har hatt masse snø, så regn, haggel, tordenvær og tåke, rimfrost, is, saltede og strødde veier, islagde og livsfarlige kjørestrekninger,mer snø og mer regn. Litt av et førjulevær. I dag ligger tåka over skogen og jeg er så takknemlig for at jeg er trygt hjemme igjen hos meg selv. Nå er det først jobb som gjelder og etterpå skal jeg finne fram til advent i vårt eget hjem. Jeg gleder meg.

14 kommentarer

Ingvild

27.11.2017 kl.11:09

Og så takk til deg, for alle fine stemninger du legger ut <3.

natheless

27.11.2017 kl.11:26

Ingvild: Så hyggelig sagt da! Ønsker deg en finfin ny uke!!! :)

annebe

27.11.2017 kl.16:43

Fint å ha mye å være takknemlig for :)) Artig froggegave det der... Også var det mye fin julestemning her hos deg :)) Håper å få se om du lager en lignende dekorasjon da.. Man må ta det pent på vinterveiene.. mye variert vær her om dagen.. :) Klem <3

natheless

27.11.2017 kl.18:40

annebe: Ja, det var en kjempesøt gave!!!! Gleder meg til å lage det hjertet. Tror det kan bli artig.Her sludder det i kveld så jeg droppet trimturen. Orket ikke på med regntøy igjen. Men jeg har gått mengder av skritt før i dag så det er like greit! Ha en fin kveld :) Klem til deg :)

dedicat

27.11.2017 kl.18:46

Uffameg.. så mye bra og så mye engstelse jeg aner at det var på den kjøreturen :) Godt å høre ''vel hjemme'' :) Gratulerer med frogginga :D

natheless

27.11.2017 kl.18:52

dedicat: Takk og takk! Ja, gjett om turen både til og fra var utfordrene, men sånn er været her om dagen. Nå skudder det og det er spådd kaldt i natt. I morgen må jeg ut og kjøre til jobb, men hva slags føre det er da, aner vi ikke. Vi får ta det som det kommer. Ha en fin kveld :)

fjellgeitbundingen

27.11.2017 kl.19:27

Fine bilder. masse god stemning :) Gratulerer med frogginga.

natheless

27.11.2017 kl.20:28

fjellgeitbundingen: Hjertelig takk og ha en finfin kveld :)

Margrethe

27.11.2017 kl.21:23

Så koselige bilder! Ja, nå er det bare å trylle frem adventskosen! Klemmer <3

natheless

27.11.2017 kl.21:29

Margrethe: Tenk at det er desember denne uken allerede. Synes det er litt uvirkelig enda. Gleder meg! Klemsiklem:)

fruensvilje

27.11.2017 kl.21:30

her var det masse kos,fine bilder herlige premie men jeg er glad vi ikke har været deres hi hi ,krysser fingrane for att det bedrer seg før jul

natheless

27.11.2017 kl.21:37

fruensvilje: Ja, det er koselig med tanker om forberedelser også. Nei, det været er jo håpløst nå. Men ikke noe annet å gjøre enn å kjøre pent. Ha en vakker kveld! :)
Ja så ille med glatte veier har det heldigvis ikke vært her, selv om det var blanke isen i går :-)

Ja nå er advent like om hjørnet og jeg gleder meg !!!

natheless

28.11.2017 kl.09:32

Etdiktomdagen: Nei, det glatte er ikke artig. Her snør det igjen, men det legger seg bare på den våte veien som issørpe. Jeg skal ut å kjøre. Det er ikke gøy. Jeg vil helst være hjemme i sånt vær, men jobb er jobb. I dag skal jeg kjøpe litt mer edelgran og så skal adventsstakene fram. Klem til deg :)

Skriv en ny kommentar

natheless

natheless

60, Fredrikstad

Her vil jeg vise foto fra natur, mat, interiør og skrive litt. Natheless betyr "Ikke desto mindre". Hvorfor jeg kalte bloggen det, var en ren tilfeldighet. Jeg valgte egentlig et helt annet navn, men det var opptatt. Da bladde jeg gjennom ordboka og fant dette, Natheless. Synes det var et spennende ord som ikke desto mindre ga meg tid til litt undring. Ønsker alle som titter innom velkommen til min blogg.

Kategorier

Arkiv