hits

Vakkert, men uforutsigbart!

I går hadde vi tåke med sol. Som det skinte i vanndråpene i trærne. Det ble som en eventyrskog.

Tåka gjemte noe for så å vise litt av det igjen. Fint å se på.

I dag er det bare grått og slett ikke så eventyrlig som bildene her som er fra i går. Det var spådd masse snø, men det kommer bare regndråper.Jeg har tatt en kjøretur og det var skikkelig glatt både her og der. Dagene i det nye året har ikke vist seg fra det beste for meg, men det kommer seg vel utover i året får jeg håpe. Noen ganger stanger man hodet i veggen og finner ikke veien videre. Nå har jeg satt meg rett ned og begynt å strikke votter av alle ting. Jeg har ikke strikket votter til voksne siden barneskolen, så det var en utfordring. Klarer jeg dette, eller blir dette fjasko også som så mye annet jeg har forsøkt på i det siste? Ikke vet jeg. Akkurat nå er jeg bare skikkelig pessimist.

16 kommentarer

Toini

03.01.2018 kl.14:34

Flotte mystiske bilder...Blir noe magisk over tåkebilder...herlig...og du klarer helst sikkert å strikke votter..du er jo så flink med hendene...lykke til!

natheless

03.01.2018 kl.15:38

Toini: Ja, tåka skaper mystikk, det er sikkert. Joda, jeg klarer det nok, men jeg er ikke vant til å strikke på fem pinner og det er litt tuvlete synes jeg. Men jeg har da begynt! :)

frodith

03.01.2018 kl.14:48

Du er flink med alt i mine øyne, men noen ganger skal man visst oppleve litt dritt, til beste for senere eller noe sånt :-o Håper det dumme forsvinner snart <3 klemmer

natheless

03.01.2018 kl.15:39

frodith: Takk d er snill du. Ja, livet er ikke bare gøy hver dag. Siden kan det nok hende jeg ler av denne dagen!!!! :) Det er bare å fortsette, uten det kommer man jo ingen vei. Klem til deg :)

fruensvilje.blogg .no

03.01.2018 kl.16:00

dette var en ny side ved deg,men jeg synes du er så ufattelig flinke jeg,vakre bilder,tegninger dekorasjoner ,du ser det vakre i alt rundt deg,så tenker jeg att du klarer å trylle frem noen vakre votter også :=) lykke til,du får nok fint vær du også ,for bak skyene skinner alltid solen :=)

natheless

03.01.2018 kl.16:02

fruensvilje.blogg .no: Takk for fine ord. Ja, bak skyene er sola. Begynnelsen av året har ikke vært så festlig, men det snur vel snart igjen. Jeg strikker på i kvelden, men det går fryktelig sakte!!!

fruensvilje.blogg .no

03.01.2018 kl.18:35

strikk skal en kose seg med.da kan det gjerne gå sakte :=)

natheless

03.01.2018 kl.20:00

fruensvilje.blogg .no: Jo da, det kan godt gå sakte, men det må jo bli riktig etter mønsteret også. Der er jeg ikke så flink enda, men jeg øver.

margarites

03.01.2018 kl.19:19

Jeg heier på deg når det gjelder vottestrikkingen! Det synes nemlig jeg er kjempegøy! Og bildene dine var både magisk og nesten litt mystiske også - skikkelig flotte! Her går det mot noen tørre dager etter en våt jul, og jeg kjenner at jeg koser meg når ting tørker opp. Kos deg med strikkingen i kveld :-)

natheless

03.01.2018 kl.19:59

margarites: Skulle hatt deg her da, for jeg synes ikke dette var lett i det hele tatt. Tror jeg trenger lupe for å få med det mønsteret riktig. Nå har jeg rekket opp alt jeg strikket i går, og det var en halv vott. Til slutt kastet jeg fra meg hele greia og sa jeg ikke skulle gjøre mer. Men jeg har startet opp igjen da. :)
Takk for hyggelige ord fra deg. Tåke er vakkert det også. Nå har jeg gått en times trimtur i yr og gjett om det var godt å komme inn i varmen igjen. Kos deg i kvelden :) Klemsiklem :)

Søtmonsen :))

03.01.2018 kl.19:42

Så flotte og mystiske bilder :D Og lykke til med vottestrikkingen ;)

natheless

03.01.2018 kl.19:56

Søtmonsen ): Tusen takk du. Hjelp, at jeg begynte på de vottene. Nå har jeg rekket opp en halv vott og har ikke lyst til å starte igjen. Dette er jeg ikke flink til, men jeg må vel øve da!:)

margarites

03.01.2018 kl.20:13

Dersom du har en skriver hjemme kan du jo forstørre opp mønsteret, (det gjør jeg ofte). Alt som man kan er lett, og jeg skjønner om du sliter litt, men jeg har troen på deg! Lykke til videre <3

natheless

03.01.2018 kl.22:28

margarites: Mønteret er ikke det værste, men de hersens pinnene. Jeg strikker så løst at alt faller ut til stadighet. Godt du har troen på meg. Jeg har begynt nok en gang, og så får jeg ta en pinne av gangen! :)

Margrethe

03.01.2018 kl.21:25

Å nei, ikke vær pessimist! Dette ordner seg skal du se! Nydelige bilder du viser her! Tusen takk <3

natheless

03.01.2018 kl.22:30

Margrethe: At man skal være så lite fingernem da!!!! Jeg har da klart å strikke sokker, så da må jeg da få til de votten også. Men jeg hater pinner. Finnes ikke bedre enn rundpinne, men vottene skal jo ikke være så digre! :)

Skriv en ny kommentar

natheless

natheless

60, Fredrikstad

Her vil jeg vise foto fra natur, mat, interiør og skrive litt. Natheless betyr "Ikke desto mindre". Hvorfor jeg kalte bloggen det, var en ren tilfeldighet. Jeg valgte egentlig et helt annet navn, men det var opptatt. Da bladde jeg gjennom ordboka og fant dette, Natheless. Synes det var et spennende ord som ikke desto mindre ga meg tid til litt undring. Ønsker alle som titter innom velkommen til min blogg.

Kategorier

Arkiv