God helg!

Så var det helg igjen, og dette er den siste helgen i august. Så rart å tenke på at sommeren går mot sin slutt, men enda er det ikke over. De spådde ti dager med finvær på tv akkurat nå, så dette kan jo bli spennende. Fortsatt kan vi stryke hendene mot havren i åkrene og fortsatt har rådyrene noe å gjemme seg i. Men det varer ikke lenge nå. Her er det meste tresket allerede.

Fortsatt har jeg markjordbær i hagen min og ekornungene har blitt store.

Vi har høstet inn sopp og bær i mengder, og nå er det tyttebærtid. Ja, ja, sånn er det. Årstid følger årstid, og vi får bare ta det imot.

Men enda har jeg sommervibber. God helg!

Det nærmer seg….

Like diffust som bildene av denne elgen, føles dagene som skal komme. Det nærmer seg andre tider og høstlufta kryper inn, det er kaldere netter og mørket omslutter oss igjen. Rart og vemodig, hvert år.

Koronaen har visst bitt seg fast i verden for en stund, så det er vel noe vi må lære oss å leve med. Jeg synes det er vanskelig, men vi jobber på.

I dag er det fire måneder til jul og jeg undrer på hva den tiden fram imot desember vil gi oss. Det skjer mye rart om dagen i mitt liv, men sånn er det vel for alle. En dag av gangen og gled deg over de små ting sier jeg til meg selv. Jeg har i hvert fall fått orden på blodtrykket, så etter kontroll hos legen etter ferien er jeg visst “normal”!!!!

Sommeren har vært så fin den kunne bli. Jeg har badet i hav og tjern, gått kilometervis i skog og mark, på fjellet og ved sjøen. Bilder har det blitt i massevis, men jeg har ikke ryddet i dem enda. Sakte, sakte vender jeg tilbake til blogg og blogglesing, men enda er jeg litt “fjern”. Det er slett ikke lett å rekke alt man vil her i livet. Kos dere i sensommeren.