Hjemme!

Etter over tretti dager på reise, er det godt å komme inn døra hjemme. Med meg har jeg masse skittentøy, hauger av minner, halvferdige jobboppdrag, gode opplevelser og mange smil. Nå er det bare å få summet seg litt, før alt er tilbake til det vanlige her. Endelig nett som fungerer!!!!!. Dere aner ikke som jeg har savnet å lese bloggene deres. Jeg skal forsøke å oppdatere meg litt, for det har jeg lyst til. Men tilgi meg om jeg ikke rekker over alt de nærmeste ukene. Ting tar tid, og som alltid på vel jobben gå foran fornøyelse. Ønsker dere en strålende helg. Så tastes vi! 

#foto #natur

Solskinnsdager i nord!

I dag har vi hatt sol og vakkert i Lødingen. Det er massevis av nydelige blomster her. 

Jeg måtte bare leke meg litt da jeg fant litt rustent skrap på brygga.

Jammen ble det ikke torsk på kroken også, så mannen har fiskelykke. Nå gleder jeg meg til middagen i morgen. Ørnen jakter også, men den er det ikke lett å få fine bilder av. Men fisk kan den jammen fange den også. Gøy å se! Det gjelder visst å nyte dagen, for i morgen blir det regn ser det ut til. Ha det fint! 

 

 

#foto

På stranden!


Sorry godtfolk, men det er omtrent umulig å bruke vårt mobile nett her oppe i nord. Merkelig at jeg kommer inn på min side en og annen gang, men å se på andres blogger er jo umulig???? I dag greide jeg jammen å skrive litt her! Men aktiv blogg får vente enda en stund. Tusen hjertelig for alle som titter innom med fine kommentarer. Det gleder meg. Jeg vandrer videre i sanden. Ser du skoen? Er den din, så kan jeg jo ta den med hjem? Hvis ikke skal den fortsatt få stå der til pynt i fjæra. Ha det godt alle sammen og god helg!

 

#foto

Rev, pluss midnattssol!

For en lykke. Nok en gang har jeg møtt en revevalp!

Noe så herlig! Jeg forsøkte å lokke den til meg med en brødskive, men denne lot seg ikke lure, selv om den var veldig nysgjerrig!

Prøvde meg på midnattsola i går kveld, men den forsvant i skydekket. Mørkt ble det ikke, men jeg ble trøtt!!! Men etter en god natts søvn er det på igjen. Nå skal jeg fotografere blomster! Vi tastes!

#foto

Jeg fortsetter!

Jeg liker å dele bildene mine med dere, så jeg fortsetter. Dagene går fort om sommeren synes jeg, og opplevelsene er mange. Hver dag et eventyr her i nord, med fint vær og vakker natur!

En dag tok båten inn for å gå til Svartisen. Skikkelig flott. Mange gikk helt inn til breen, selv om det sto skikkelig med advarsler. Jeg synes det var best å holde avstand og zoome inn herligheten i stedet!

Mye vakkert er det å ta vare på mens man er ute og går også. Bena og kamera får virkelig trimmet seg!

Ikke lett å la være å ta bilder heller da! Hjelp så fort batteriene er ladet ut og kamerakortet fyllt opp!

Vi har besøkt Saltstraumen og det ble nyfisket sei til middag.

Jammen ble det ikke mat til måkene også!

De har jo også unger som skal ha sitt!

Til slutt noen bilder fra Norges minste hotell, Storjord! Tusen takk til Dedicat for tipset, det var virkelig et vakkert sted å besøke! Nå drar vi videre, og om jeg har nett og finværet holder, blir det Steigen og Lofoten neste! Hei så lenge!

 

#foto

Vilt og vakkert!

Kan man ha det bedre på latmannsfotosafari tro? Elg i gresset tatt fra bilvinduet!

Men selvfølgelig går jeg ut av bilen også, for å se på alt som er vilt og vakkert! Tenk så mange fine orkideer vi har, og mengder av andre blomster.

En tidlig morgen kom jeg over disse i en bekk inne på skogen. De var utrolig søte. 

Dette var bare en rask liten hilsen fra meg, for nå virket mobilnettet. Mer rekker jeg ikke, for jeg må skive noen mail også før kvelden. Ha det fint. Vi tastes snart igjen!

 

#foto