Vår, vår, vår…..

Reklame |

Så var det slutt på påsken for denne gang. Helt greit egentlig, for ingenting er jo som vanlig. Jeg har kost meg, det er ikke det, men jeg har savnet mine søte. Dumt når vi ikke kan være sammen, men vi får håpe det kommer påsker etter dette også. Nå har jeg ryddet vekk det gule, og tenker vår, vår, vår…..Fortsatt har ikke våren kommet så langt her hos oss heller, men det gjør ikke noe. Det er godt å ha noe å glede seg til. I går ble det en topptur på meg. Oppover og oppover gikk stien helt til jeg kom fram til steinrøysa på toppen. Ikke mange meterne over havet, men det var en topp. Helt sant. Nede ved vannkanten igjen, så jeg ender og svaner. Jeg fant litt rart i vannkanten og på veien hjem fant jeg en bit med bergkrystall. Skatter som jeg kunne rope ut at jeg fant jeg fant da jeg kom inn døra. Det var noen fine trestykker, en bit med y-tong som jeg skal skjære i med tollekniven min og så den fine steinen da. De har hugd ned mye kratt og kvister langs vannet og det ga mer utsikt. Men inne i vika lå fortsatt isen og smilte som en halvmåne nesten. Ja, det er vår og det er håp i lufta synes jeg. Jeg har begynt å se over vårtøyet og det blir nok snart noen innkjøp. Butikkene er jo ikke åpne, men nettet fungerer!!!!

Eskimo Snøstjerne ullgenser – Blå/Hvit, m/mønster – Str. S//Bergans Lone Lady Jacket Dame parkas ufôrede Blå XS//CUBUS//Eskimo Islender ullgenser, Hvit / Sort – Str. XL//CUBUS//CUBUS//CUBUS//CUBUS

Jangle litt.

Det gjorde duene i går, de jangla litt på vollane. Sånn sier de det i denne byen. For en fargerprakt i alle de krokusene. Sola skinte og det var så vårlig og fint på formiddagen.

Det er ikke farger i nytt løvverk enda, men det fint å vente inn våren.

Fuglelivet i kanalen i Gamlebyen er allerede livlig.

Det er fint å være på tur i sitt nærmiljø.

Vi gikk en tur ned på Vaterland også. Noen tipset meg om å komme tilbake hit mot jul, for de har det visst veldig stemningsfullt da også.

Overalt blomstret det, og de hadde til og med et skikkelig appelsintre der!

Herlig med liv i våren. Hvilken by er jeg i tror du? Ja, de som kjenner meg vet det jo godt. Ha en fin andre påskedag.

Påskeaftens gleder.

Så flott vær vi har hatt denne påsken. Men i morgen er det spådd skikkelig vind, så da er det ikke sikkert det blir så fristende å sitte ute og se på vårblomster og insekter i hagen. Men i dag var det bare å glede seg.

Som er fleip lagde jeg et sundt påskeegg. Ja, jeg har spist det opp selv. Ikke appelsinskall og eggeskall da, men alt det andre. Men det er ikke kvelden enda, så sjokolade kommer nok på bordet da. Det er jo påskeaften vet jeg.

Jeg har klart å få ferdig jakka mi. Den ble så fin i både form og farger. Et nytt strikketøy ligger påbegynt i kurven, men det får jeg vise dere når det er klart kanskje.Nei, jeg er ikke videre glad for å vise bilder av meg selv her, men denne gangen var det vel på sin plass. Jeg må jo vise dere at jakka passer!!!! Det skal bli en stor glede å bruke den framover.

Det stinker her!!!!

Ja, det gjør det virkelig. Stinker! Men på en god måte. Jeg steker lammelår med hvitløk!!!! Jeg er ikke så veldig glad i hvitløk til alt mulig, så her ble det rensing og nedfrysing av båtene. Hvorfor kan de ikke selge en og en hvitløk? Tre stykker i nett, er alt for mye om gangen. Jeg renser dem og legger de i et glass med TETT lokk, rett i frysa. Så har jeg til gryter og baguetter, majones og sauser når jeg vil. Gleder meg til middag jeg. Langstekt lam, blir så saftig.

Men dette strikketøyet stinker mer!!!! Jeg har kjøpt for lite rosa garn. Det blir aldri verden nok av den fargen til arm nummer to. Det STINKER! Jeg får strikke så langt det går, og så blir det å rekke opp litt på den første armen. Jeg kan jo ikke ha to forskjellige armer eller? Det hadde kanskje blitt litt for originalt?