Tur og tegning.

Det ble en liten skogtur i dag også, men det blåste så ille at det var egentlig litt kaldt, selv om sola skinte. Men se her da, et rede hadde blåst ned og lå på bakken. Tomt for egg og unger var det der også. Tror nok de får bygge nytt, for midt på bakken kan man da ikke bo trygt. Mannen i huset ble med på tur i dag og det er ikke hverdagskost. Vanligvis går jeg alene, eller med naboen. Men badeseongen nærmer seg!!!! Nei da, han er fin som han er, men litt trim har ingen vondt av. Vi så etter rådyr og elg, men de hadde visst gjemt seg.

Når vi ikke så hverken det ene eller det andre, så tegnet jeg et dyr selv da jeg kom hjem. Ha en fin fortsettelse av søndagen.

#foto

Liv i løvetann!

Denne løvetannblomsten har gjort sitt. Nå står den skallet tilbake med bløyd hode. Frøene er sådd og jobben gjort.

Men når jeg snudde litt på bildet , så da denne løvetannen slett ikke ferdig ut? Det ble da en herlig fyr med langt hår og lys alpelue!

#foto

Telle blomster!

I dag har jeg gått meg en fin tur i raskt tempo. Det var asfalt  det meste av veien, men jammen var grøftekantene fulle av vakre blomster. Jeg kunne ikke stoppe å ta bilder, da hadde det jo ikke vært trim, men jeg telte blomster mens jeg gikk. Da glemte jeg bort å bli sliten, for jeg var så ivrig på å se om det var nye blomster rundt neste sving. Vet du hvor mange jeg talte til?

Jeg tok ikke med busker og trær, men jammen ble det over tretti slag. Skulle jeg tatt med de som ikke hadde blomster enda, hadde det blitt mange flere.

Jeg må skryte litt av meg selv da. Det ble sju kilometer tilsammen, men den siste kilometeren roet jeg ned og gikk langs sjøen. Svanefar var på vakt og om du ser etter i det midterste bildet, ser du svanemor på redet. Snart blir det unger og det skal bli gøy!

Det er en utrolig vakker tid vi er inne i nå. Det dufter både hegg og syrin, kastanjene har sprunget ut og det er blomster på markjordbærplantene. Godt å gå seg en tur, og jeg var heldig og fikk det til mellom regnbygene. Akkurat nå ser det jammen ut til å klarne opp mot kvelden, så kanskje vi kan få en vakker solnedgang?

#foto

Tegne med gress!

Utrolig morsomt å tegne med gress og blomster. Jeg har blitt inspirert av andre som har gjort dette i vår. Jeg fant meg et hvitt ark som bakgrunn og plukket inn fra hagen og fra grøftekanten både strå, blomster og blader. Så var det bare å prøve seg fram til det ble et ansikt.

 Det er mye vakkert  i naturens egen fargepalett!

Jeg tror jeg skal øve meg litt mer, for er er det jo bare å bruke fantasien. Nå er det din tur!

#foto

Ute og inne.

Som det blomstrer i dagens solskinn! Utrolig koselig å gå på oppdagelsesferd i egen hage. Nå viser klokkebusken, rododendroene, stemor og magnolia seg virkelig fra sin beste side. Men den i midten, hva er det? Den er like stor som minipåskeliljene og jeg fikk de løkene sammen med dem en gang for mange år siden. Det først året var det bare en blomst, men nå ha jeg mange. Vakre er de, og litt myke å ta på.

Men det er ikke bare ute det blomstrer. Jammen er det ikke vakkert inne også. Mannen i huset har hatt bursdag denne uka, og det synes! I dag er det fredag, og nå har vi tatt helga. Middagen er spist, og nå venter vaflene. Kos dere i maimåneds siste dager. Nå kommer juni!

#foto #hage

Lagt egg!

Har du sett da, en fugl har besøkt hagen vår og lagt fra seg et lite egg. Da vi fant det var det vått av regn og iskaldt! Men så vakkert!

Lurer på hvilken fugl det er? Jeg spurte en ornitolog i går, han trodde det kunne være spurv eller pilfink og de har vi jo mengder av i hagen.

Men egget er da ganske stort? Vet du kanskje hvilken fugl som har lagt et egg her!

#foto

Ønskeliste!

Jeg trenger farger,massevis av farger. Nå har jeg gått lenge nok i sorte klær eller? Nei da, jeg liker fortsatt svart/hvitt, men det kan jo være morsom med litt annet også. Masse fint å se HER også!

Y Not? Shopping bag gb paint / Zign Shopping bag black / Zign Skulderveske nude / Zinda Klassiske pumps white/navy / Zign Klassiske pumps braun/schwarz / Zign Høye hæler rojo / Teddy Smith Shorts noir / Jakke Atelier Edinburgh / Jakke i bikermodell / Blazer

#foto , “affiliatelinker”

Gult er kult!

Har du sett så fin krabbeedderkopp! Den skifter farge etter det den sitter på, men jeg vet ikke om den var helt heldig med fargevalget her? Den ble jo veldig synlig!

Det hadde vært bedre om den hadde satt seg på en løvetann kanskje? Nå er det massevis av disse gule bustehodene her hos meg og de er jammen fine!

Gult er kult, og det er gøy å se på biene jobbe.

#foto

Ned i vekt?

Jeg har forsøkt å gå ifra kiloene mine, men det gikk ikke! Her må det hardere krutt til.Nå har jeg meldt meg inn i Vektklubben, for jeg trengte litt bedre ideer om trim og mat. Egentlig litt morsomt å være en av mange. Den herlige bloggerenFruemmel inspirerte meg i vår, og jeg har virkelig forsøkt på egenhånd. Men det er ikke så lett som før, og aldri har jeg hatt så mye å ” ta av ” heller da! Jeg skjønner også at selv om jeg spiser sundt, så er det ikke alltid det man skal ha, om man vil ned i vekt. Solsikker og havregryn er bra for kroppen, men hjelp så mange kalorier det var da! Jeg elsker frukt, men det hadde visst vært bedre med grønnsaker. Så nå er jeg i gang for fullt. Gå lange turer i full fart har jeg jo gjort i alle år, og nå skal jeg gå mindre i følge dette opplegget???? Merkelig plan, men jeg skal da forsøke å ta mine “hviledager” med godt humør. Men som sant skal sies, er det mer variasjon i treningen da.  Nå får jeg det svart på hvitt hva jeg skal ha av kalorier hver dag og det blir ført statistikk om trim og vektnedgang. Jeg har aldri gått på en sånn slankekur før, så dette blir spennende! Sier som Pippi, dette har jeg aldri prøvd før, så dette klarer jeg helt sikkert! Vanligvis har jeg spist litt knekkebrød og salat, og så har de overflødige kiloene vært vekk. Men de kiloene jeg fikk i overgangsalder med hormontrøbbel, sitter som spikra! Ja da, jeg er visst en gammel bestemor, men hvem har sagt at man behøver å være utrent og overvektig?  Men nå skal kiloene til livs. Jeg er i gang! Det vil ta tid, det vet jeg. Heier du på meg?

#helse

Trekanter i blått!

Bak skyene er himlen alltid blå! Da jeg fant disse smykkene ble jeg fasinert av formen først og fremst. Ikke alle ønsker seg “søte” ting bestandig. Disse morsomme trekantene passer de like fint til olabukser som til en vakker silkekjole?

Tamaris Jewelry CHELSEA Armbånd silberfarben / Spektra Halskjede Rektangulær, Blå / Spektra Pallete Collier Blå/Svart, Liten / Spektra Pallete Collier, Blå/Svart / Spektra Halskjede Trekantet, BlåVil du ha klokka som matcher så er det bare å lete HER!

#mote, “affiliatelinker”