God sommer!

Her kom sommeren tidlig. Nydelig vær, fuglesang og masse blomster, sol og varme. Jeg tar bloggferie nå til ut på høsten som vanlig.

De som kjenner meg finner meg på fb eller insta. Nå skal sommeren nytes. Jeg skal være mest mulig ute, ta bilder og gå turer i skog og eng, ved hav og tjern, gå gamle og nye stier. Noen kjøreturer blir det også, men hvor vi havner, har vi ingen plan på. Veien blir til, mens vi har ferie.

Ønsker dere alle gode dager framover. Husk å nyte øyeblikket og se etter de små ting i naturen også. GOD SOMMER!

Hverdag igjen.

Nå begynner en ny uke og jeg måtte rett i butikken å fylle opp igjen etter vår lille ferie. Jeg har kost meg noe veldig. Turen over Strynefjellet var flott og det var enda mengder med snø og bjørkekvister uten løv. Det hadde smeltet litt i veikantene og fuglene kvitret.Da vi kom ned på vestsiden av landet vårt, ikke så langt fra Volda, bugnet det av blomster. Herlig med alle fargene og sol som varmet godt.

Jeg har plukket blomster, laget blomsterkranser, gått på oppdagelsestur i fjæra og bestenget en liten topp. Høyt var det vel ikke, men jammen var det brått å kommet opp. Jeg kom til en gammel setervold som de kaldte Lauvhaugen. Der følte jeg det som Sound of Music med snøfjell og utsikt, gressenger og minner.

Sommerfuglene lekte sin lek som de alltid har gjordt og jeg kjente virkelig roen senket seg over meg. Men i dag er det mandag og tilbake til hverdagen igjen. Men sånn er det. Etter en tur der man har kost seg og samlet minner, er det helt greit. Jeg får vise dere flere bilder etterhvert, for nå må jeg jobbe litt igjen.