Sommerferie

God sommer til dere. Nå dropper jeg ut av blogg til høsten kommer. Sommeren skal nytes i det virkelige liv med mine.

Jeg har hatt det sånn hver sommer, og sånn blir det i år også. KOS DERE! Tastes til høsten!

Helse i ferien…..

Det er mye å tenke på for å beholde fokus gjennom en lang sommer. Men helsa er så viktig, at jeg synes ikke det er noe offer akkurat. Men om jeg klarer mine mål? Aner ikke…..

Jeg koser meg i helga, og det har allerede blitt både iskrem og kaker de siste helgene. Trimmer gjør jeg så ofte jeg kan. Nå som vi har det så varmt, er det vanskelig å få til de lange turene, men all bevegelse er jo bra. Man skal ikke være for streng med seg selv heller. Vi skal jo leve! Jeg nyter blomster og fuglesang, frukt og bær, god musikk og lesestoff i sommeren.

I dag lagde jeg meg litt bananis, for det synes jeg er godt. Pluss at det er uten laktose. Jeg fryser ned bananer i biter, uten skall selvfølgelig. Så tar jeg det opp, lar de hvile på benken noen minutter, og så kjører jeg det i hurtigmikseren med litt melk eller yoghurt. Nydelig, med smak av softis, synes jeg. Noen ganger blander jeg med jordbær, sjokolade eller litt karamell.  Da blir det litt forskjellig smak. Men jeg liker det uten noe også. Denne gangen hadde jeg noen iskjeks. Markjordbær fant jeg i dag!

Jeg gleder meg allerede til å kose meg med alt spiselig som bær og sopp utover sommeren.

Hva er mine mål i sommer lurer kanskje du?

Jeg skal ikke gå opp i vekt.

Hver dag skal jeg forsøke å gå fem kilometer.

Jeg skal spise sundt i uken, og kose meg litt i helgene.

Øvelsene mine med knebøy og annen bevegelse av kroppen skal gjennomføres.

Men det viktigste av alt er

at jeg skal kose meg!

 

Titter innom….

Hei dere. Nå titter jeg innom bloggen igjen. Aner ikke om jeg rekker med så mye her før til høsten, men et livstegn kan jeg jo gi, før jeg tar en laaaaang sommerferie. Ute er det jo sydenvarme her hos oss, og da blir dagene annerledes enn når det regner.

Vi har vært på tur allerede i flere uker, men nå er vi hjemme en stund. Hagen trengte en skikkelig opprydning, og vi har jo familie vi vil være sammen med også.

Men landet vårt har så mye å by på, til alle tider. Det ble en vårlig tur i mai/juni. Vi kjørte fra sommerlig vær her  i øst, opp i snødekt fjell og ned til havet på andre siden av landet. Alle årstider var det og ull måtte brukes, pluss regntøy. Men så fint likevel. Til Kannesteinen, Kråkenes fyr og under Steindalsfossen gikk vi. Høye brøytekanter, vind og vær, blomster og landskap, kos og hygge ble det.

Jeg liker å ta bilder, så bilder ble det av fjord og fjell, dyr og ting og annet.

Mye morsomt å finne i fjære er det alltid. Ting jeg kunne bruke fantasi og kreativitet på.

Til og med ei flott kattugle møtte jeg på min vei.

Det ble en uforglemmelig tur, og enda har vi ikke hatt sommerferieturen. Lurer på hva mer jeg skal møte på min vei framover…..