Storm i et vannglass?

Det heter det, “storm i et vannglass”. Da er det ikke så farlig egentlig. Her ble det storm i et fuglebad. Som det regnet. Etterpå ble det blikkstille og nå har jeg satt tilbake lysene i fuglebadet. så jeg kan kose meg i kvelden.

Hele formiddagen hadde vi sol og varme. Noe så fint, en forsmak av sommer. Det ble slett ikke så ille i ettermiddag, selv om det flommet over både takrenner og veibane i noen minutter.Tordnet gjorde det også skikkelig. Med ett var det hele over.

Jeg spiste både frokost og lunsj ute. Klokka åtte i dag var det 24 grader i sola ute på terrassen.

Utpå dagen var det 30 varmegrader i skyggen. Uværet ble som litt storm i et vannglass. I kveld har jeg gått trimturen i solskinn og sånn går nå dagene…

Godtesyk!

Noen ganger ønsker jeg meg noe søtt. Da er det så fint å ha litt på lur. Jeg var oppe tidlig i dag, klokka seks, og da fikk miksmasteren kjørt seg. Det ble to store brett med minimarengs, men de har jeg visst ikke bilde av. Men før det ble det muffins.

Det ble rabarbramuffins. Noen skal i fryseren, men klart jeg måtte smake litt også.

Krem måtte til. De runde fikk marengs og de skal serves til noen gjester etterpå. Men de andre fikk ostekrem. Jeg hadde visst laget mer krem enn jeg hadde muffins. Da ble det en fin boks til fryseren og noen ostekremtopper. De toppene er det bare å ta rett opp fra frysa en dag og bruke det til å pynte en kake. Gjett om det smakte til en kaffekopp da. På toppen av det kom Levlandligbladet i dag tidlig. Nå skal jeg nyte en god stund.

På hjemveien.

På hjemveien fra blogtreffet på lørdag, vandret jeg inn mellom skulpturer og blomster i parken ved Domkirken.

Synes alltid det er fint å gå her når det er litt stille. Jeg tok turen mot den gamle biblioteket og ned til vannkanten.

Hodene, de gamle båtene og Isegran er spennende.

Et rikt dyreliv er det hos oss. Særlig rundt omkring på vollene i Gamlebyen. Svana ligger på egg og endene døser i kveldssola. Joda, disse bildene tok jeg på lørdags kveld. Jeg gikk gjennom kirkegården og der var det en skjære som ertet vettet av en hare. Skal si det ble fart på den da jeg kom også.

I dag fant jeg dette digre egget på bakken ved vannet. Jeg tror jammen det er klekket ut svanunger. Håper jeg snart får se dem.

Konge og prinsesser.

Hei og hå, her er jeg igjen. Måtte bare dele dette. Vi har vært på bloggtreff. Gjett om det var fint da! Kongen kom til Gamlebyen i Fredrikstad i dag. Vi følte oss som prinsesser. Da vi ankom stedet vi skulle spise middag, var det allerede pyntet på bordet med de vakreste blomster!!! For en ære.

Ja, det er sant kongen kom, men det var Kong Christian V. Det var Tamburavdelingen og mange som fulgte med på kongens ankomst på torget i dag.

Her er prinsessene. Det var fest og flagg til ære for dagen! For noen damer. Jeg var litt vettskremt før jeg ankom, men de var akkurat så trivelige som de er på blogg. Så herlig. Kosa meg skikkelig med denne gjengen.

Middag ble det også. Da jeg sa at vi skulle Heim, ble det visst oppfattet litt feil. Jeg ville slett ikke gå hjem!!!! Men Heim, det var spisestedet det. Ikke lett å få fine bilder der inne med de store vinduene. Men vi fikk da et minne.

Om noen år vil vel bildene blekne, men ikke minnet. For en fin dag. Hvem vi fikk blomster av?

Fra verdens fineste Dedicat! For en lykke! Tusen takk.Hadde han vært her, så hadde han blitt behandlet som kongen i dag.