Konge og prinsesser.

Hei og hå, her er jeg igjen. Måtte bare dele dette. Vi har vært på bloggtreff. Gjett om det var fint da! Kongen kom til Gamlebyen i Fredrikstad i dag. Vi følte oss som prinsesser. Da vi ankom stedet vi skulle spise middag, var det allerede pyntet på bordet med de vakreste blomster!!! For en ære.

Ja, det er sant kongen kom, men det var Kong Christian V. Det var Tamburavdelingen og mange som fulgte med på kongens ankomst på torget i dag.

Her er prinsessene. Det var fest og flagg til ære for dagen! For noen damer. Jeg var litt vettskremt før jeg ankom, men de var akkurat så trivelige som de er på blogg. Så herlig. Kosa meg skikkelig med denne gjengen.

Middag ble det også. Da jeg sa at vi skulle Heim, ble det visst oppfattet litt feil. Jeg ville slett ikke gå hjem!!!! Men Heim, det var spisestedet det. Ikke lett å få fine bilder der inne med de store vinduene. Men vi fikk da et minne.

Om noen år vil vel bildene blekne, men ikke minnet. For en fin dag. Hvem vi fikk blomster av?

Fra verdens fineste Dedicat! For en lykke! Tusen takk.Hadde han vært her, så hadde han blitt behandlet som kongen i dag.

 

16 kommentarer

Siste innlegg