Det nærmer seg…

Hva nærmer seg? Påske selvfølgelig. Papirfigurene mine fra i vinter, fikk plutselig lange ører! De ble påskeharer.

En blomsterdekorasjonsskål fikk gulmaling på utsiden denne gangen. Ja, det går fint å bytte farge. Jeg maler den etter lyst og innfall. Med akryllfarger går det fint. Når jeg vil ha blått til sommeren eller rødt til jul, lilla eller grønt, så legger jeg den bare i vann og skurer i vei med en skrubb til gammel maling er vekk. Så er den blank å fin en stund, til jeg igjen maler den.

Påskepynt eller vårpynt om du vil, må til hos meg, og det behøver ikke koste stort. Da jeg var liten blåste vi opp ballonger og dekket dem med biter av avispapir. De ble så fine da vi etterpå stakk hull på ballongen og  skar dem i to. Her har jeg jukset litt, for jeg hadde et sånt diger egg som jeg kjøpte på salg etter påske i fjor. Men jeg ville ha den avispapirstilen. Nå er de fulle av våt lim og papir. Hvor mye jeg skal pynte dem, vet jeg ikke enda, men noe blir det nok.

Påskeharene nesten hopper og spretter her av forventning. De vil så gjerne være med i våren. Jeg gleder meg til fortsettelsen, og det gjør visst de også.

Hei!

Hei du, her vinkes det til deg fra skogen! Snart er det vår.Mye morsomt kommer til syne når snø og is forsvinner.

Det er bare å glede seg til flere dager med en sol som varmer. Her har det regnet en del i det siste og jeg skal si det smelter. Enda har jeg ikke funnet hestehov, men snart lyser den nok til meg også.

Krøller til middag!

Herlighet så festlig. Det ble krøller til middag i går! Jeg kjøpte et nytt redskap på messa vi besøkte. En pinne med runde kniver, som kunne skjære ut krøller fra en rå potet på et blunk. Hullet som ble der, fikk en gulrot på plass og så delte jeg poteten i to. Det var akkurat som om potetene så på meg. Jeg må utforske disse krøllene litt mer. I går ble det bare som kokt potet til kjøtt og saus. men jeg skal forsøke meg å bruke det som chips med salt på, eller koke noen for å pynte et fat med eggerøre. Her er det jo bare å bruke fantasien. Kjempegøy!

Nyt dagen!

Så mye tull om dagen! Det lille kameraet mitt som jeg har med overalt, har begynt å streike. Vi var på boligmessa i helga og jeg knipset i vei som vanlig. Men et eller annet hadde skjedd. Bildene ble så lyse. Jeg måtte fikse det i fotoprogrammet, men da ser bildene ut som dette, skikkelig gammeldags i fargen.Men du ser da hva det var. Noen levende og noen silkeblomster. Herlig og vårlig.

Mye vakkert å se på om man gikk nærmere. Hagemøblene var fine, men det var jammen pynten også. Se den kaken da, men den var ikke ekte!

Så fint å se levende utsprungne magnolia, og den flotte hagestuen da! Nå går jeg rett ut på terrassen i solskinnet og koser meg noen minutter. Det er solskinn, men flere kuldegrader. I morgen er det spådd en del snø igjen, så det gjelder å nyte dagen som er.

Fine dager…..

Endelig kom jeg inn igjen her. Nå synes jeg bloggen er helt dum. Jeg har ikke tatt fri frivillig, men det ble en tvungen fritid! Hva skjer her på blogg tro? Nå må vel snart ting stabilisere seg her? Men jeg har fine dager likevel. Jeg rydder og rydder og rydder igjen.Jeg fant igjen servietter jeg har samlet på. Samler ingen på det lenger tro? Joda, ganske mange gjør visst det, men jeg kjenner ingen lenger. Som barn samlet vi på mye rart som strikker, fargerike kort, duringer,papirdukker, pene naturbilder fra ukeblader, bilder av popstjerner og kjendiser.Morsomme minner.

I går hadde Barbie bursdag. Hun ble 60 år! Mange feiret nok det også. Jeg fikk ikke en sånn dukke da jeg var liten, men jeg tror jeg har en nå? Ikke vet jeg om det er Barbie eller ikke, men hun er da pen? Jeg trodde det sto stemplet Barbie på den jeg, men det står bare et årstall. Min er fra 1991. Jeg kjøpte den og mange flere forskjellige dukker på et bruktmarked for noen år siden. De fleste er gitt bort, eller brukt som kakedame. Mye rart man kan finne på. Jeg har hatt det moro selv da jeg laget dem og jentene som fikk kake var visst også fornøyde. Så dagene er fine midt i ryddingen og trøbbel med bloggen. Ute skinner sola på hvit snø og det er kuldegrader igjen. Nyt dagen!

Endelig inne igjen!

Har ikke kommet inn på adminsiden min de siste dagene? Forsto ikke noe da det sto “snart tilbake” eller noe. Jeg var da her? Men i dag fikk jeg logget meg inn på nytt og adressen til mitt kontrollpanel var NY????Sikkert ikke bare meg dette skjer med om dagen. Jeg måtte klikket meg inn på blogg.no hovedside og logge meg inn på nytt med passordet mitt. Så var jeg på plass. Hurra! Nå kan jeg fortsette.

Treg eller vårslapp?

Ikke vet jeg om jeg bare er treg, eller om jeg kanskje er vårslapp. En unnskyldning er det jo godt å ha uansett. Her går det altså tregt om dagen. Jeg sliter med å finne energi, selv om det lysner og begynner å våres der ute. Men sånn er det hvert år på denne tiden. Det er akkurat som om kroppen har fått nok av mørketiden og vil ha lys, lys, lys….

Egentlig en herlig ting det med vår. Det kjennes så levende når det igjen begynner å spire og gro der ute. Men i dag regner det og jeg føler meg like trøtt igjen som i vinter. Ikke annet å gjøre enn å kose seg med restene fra i går og håpe på en solskinndag ganske snart.

Nydelig dag!

For en fin dag! Sol og sju varmegrader.  Jeg startet med å pynte opp litt med fjær. Det er jo fastelavn til helga, og det er trivelig å markere sånne dager synes jeg.

Det ble fjær på kvister både ute og inne. Så koselig å se på.

Vi ga oss selv fri fra alt annet i dag og tok en ryddedag i hagen.  Vi har klipt ned busker og rakt vekk en del gammelt løv, kastet litt kvist og kvast som jeg har hatt til pynt og beundret blomstene i hagen. Det var skap luft, så man måtte kle seg. Jeg oppdaget at bakken mange steder fortsatt var full av is, så enda er det en stund til insekter og sommerfulger.

Jeg har storkost meg, selv om jeg ble sliten også. Det er spådd både snø og kulde denne helga. Da skal jeg kose meg inne, bake fastelavnsboller og nyte de fargerike fjærene.