Herlighet så festlig. Det ble krøller til middag i går! Jeg kjøpte et nytt redskap på messa vi besøkte. En pinne med runde kniver, som kunne skjære ut krøller fra en rå potet på et blunk. Hullet som ble der, fikk en gulrot på plass og så delte jeg poteten i to. Det var akkurat som om potetene så på meg. Jeg må utforske disse krøllene litt mer. I går ble det bare som kokt potet til kjøtt og saus. men jeg skal forsøke meg å bruke det som chips med salt på, eller koke noen for å pynte et fat med eggerøre. Her er det jo bare å bruke fantasien. Kjempegøy!
8 kommentarer
Det var en artig ting! Har aldri sett det før. Men minner om potetskrue- chips. Håper du oppdaterer hvis du gjør noe mer kreativt med det 🙂
Ja, den var morsom. Klart jeg skal vise det fram når jeg finner på noe med det! Ha en finfin dag 🙂
Potetskruer rett og slett 😀 Det kan bli godt <3
Jepp, men det kan brått bli kålrotskruer, søtpotetskruer, epleskruer og så videre. Gøy! 🙂
artig da,kanskje du kan teste den på ost også :=)eller squash til salaten
Ja, det er mye som skal få krølle seg framover. Festlig!
Næ – så kult! 🙂
Ja, det var skikkelig dekorativt. Gleder meg til å utforske dette!