Vikingtokt…

Utrolig fine båter de lagde i gamle dager, og jammen er de fine de som ferdes som viking i dag også. Se på det broderiet da! Vikingtokt på Telemarkskanalen i vårt århundre, var spesielt!

Vi besøkte Vrangfoss forrige uke og det var spennende. Joda, vi har vært det før, med båt også, men denne gangen kjørte vi bil. Da vi kom var det ganske stille, bare et ekorn hilste oss velkommen.

Men så ble det liv. Et vikingskip var på vei oppover. Et mektig skue!

De var kledd som vikinger og til og med en hjemmelaget taufender hadde de med.

Artig å se båten oppover i slusekamrene.

Joda, vi titten innom flere av slusene og så Henrik Ibsen, men vikingskipet “tok kaka” for meg denne gangen. Og ekornet? Det hopper vel fortsatt rundt omkring ved Vrangfoss.

Pip pip!

Forsiktig lister jeg meg inn her på bloggen igjen og piper litt for så se om dere ser meg! Så mye nytt og rart det hadde blitt siden før sommeren. Jeg kjente meg nesten ikke igjen på hovedsiden, men ble var da oversiktlig etter hvert. Sommeren går mot slutten og det er snart bare å ta fram ulltøy og varme klær. Slutten av august er høst inne i hodet på meg. Selv om jeg bor lenger sør nå enn da jeg vokste opp, så sitter den rare augusthøstfølelsen i meg. Siste uke i august var fram med varme jakker og vanter, det kunne bli nattefrost og hadde jeg fått nye skoletter så var det fram med dem også. Skolestarten var begynnelse på høst, så kom tivoli på Momarken og tresking på jordene. Rart å tenke tilbake på sånt.

Rart å tenke tilbake på denne sommeren. Koronasommer. Vi ferierte i Norge selvfølgelig, og det var flott, som landet vårt er. Vi satte kursen mot nord og drømmen min var å se ørn, møte reinsdyr og være mest mulig ute. Nå må jeg rydde bilder og forsøke å få oversikt, så skal dere få se litt av hvert utover. Sakte vender hverdagen og bloggingen tilbake. Om det blir blogging ofte eller sjelden får været bestemme. Enda er det jo litt sommerlig her i hvert fall.