SOL!

I dag blir det sol og det føles herlig! Nyt dagen.

Ny dekorasjon


Heldige meg. Naboen har klipt ned syrinhortensiaen og kastet den i skogen. Brått fikk jeg en ny vakker dekorasjon!

Visst var blomstene visne og brune, men med litt spray ble de så fine så. Kjempefornøyd! Jeg pyntet med litt edelgran og bittesmå kuler og satte den i hjertevasen min. Vakkert ble det.

Mandag.

I dag er jeg sliten, trøtt og lei. Men det er ny uke og nye muligheter her! Det gjelder å finne noe positivt å tenke på. To måneder til jul er en god tanke. Jeg skal tenke ut hvordan jeg skal dekorere adventsstaken min i år. Tror jeg må en tur i skogen for å samle materialer før det blir frost. I dag er det sagt at det skal være fint vær uten regn,så jeg pakker sekken og kommer meg avsted snart. Ha en fin dag og forsøk å finne fram noe å glede deg over du også.

Blogg til bok!

Noe så superfint. Vi har fått tilbud om å lage bloggen vår til bok jo! Jeg fant det i dag, og var slett ikke sen om å bruke det. Gøy å samle det man synes er verdt å ta vare på i en innbundet bok. Min første ble på litt over 50 sider og det kostet ikke 300 en gang med porto.

Se inn HER om du er nysgjerrig :  Lag bok av din blogg!

Nå gleder jeg meg til å få min bok i posten. Jeg skal vise den fram når den kommer en gang i slutten av måneden.

Nyt helga!

Selv om det er oktober, så har jeg fortsatt søte markjordbær i min hage. De smaker nydelig og aldri blir de så store som før frosten. Jeg fikk denne planten da ungene våre var små, og den lever og blomstrer fortsatt etter tretti år. Slaget er et slags hagebær og de har altså bær så lenge det ikke er frost. Suverent synes jeg. Noen avlegger har det blitt, men den formerer seg slett ikke som andre jordbærplanter. Derfor passer den så fint i mitt blomsterbed.


Mange liker ikke høsten, men jeg synes den er vakker. Gule blader, men fortsatt roser igjen der ute. Inne koser vi oss med god mat. Høstsuppe med masse grønnsaker og hakket persille var godt til middagen i går.

Mat er viktig, men det behøver ikke gjøres så komplisert. Her er formiddagsmaten, horn med spekemat, ost eller syltetøy og desserten? Hva med en herlig mikrovarmet  donuts med rømme, jordbær og kakekrymmel. Ja, vi koser oss, men det skal vi vel. Mandag er det hverdag igjen. Nyt helga!

Oktober

Ny måned, nye muligheter. Vakkert er det enda der ute. Her hos meg er det spådd regn og rusk utover dagen. Det gjelder å ta vare på de fine dagene. Men det kan være fint med regn og tåke også. Enda har vi ikke hatt frost, så fortsatt blomster det i hagen. Ha en fin dag alle som titter innom.