Januarbad?

Temannen min synes det var riktig godt med et skikkelig bad i dag! Jeg ryddet i frukt, og da skal jeg si han fulgte med. Han var verdens lykkeligste da jeg slapp han opp i en mugge med varmt vann og fruktskall.

Badevannet inneholde honnig, epleskall, appelsinskall og grønn te. Honningglasset, som var nesten tomt ble fylt med kokende vann, så smeltet honningen så fint og jeg kunne ta nytte av aller rester i glasset. Temannen ble fylt med grønn te! Mye av min frukt har blitt både modent og skrukkete. Nå var det tid for å rydde. Frukten ble selvfølgelig skikkelig skrubbet før jeg startet.

Opp i en muffe fylte jeg på med fruktskall og varmt honnigvann. Temannen stupte ut i og etter noen minutter var det bare å sile av til meg. Herlig med te i januar.  Hva jeg gjorde med restene av fruktkjøtt? Ja, det får du se siden!

14 kommentarer
      1. Gjett om det smakte! Joda, skallet kan brukes videre til marmelade med litt rosiner og mandler. Men det var litt lite denne gangen synes jeg. Det er så godt til ost. Men det er nok frukten og litt andre rester som ble til noe mer denne gangen. 🙂

    1. Herlig med et varmt og godt bad ja 😀 Kreativt dette, og jeg er spent på hva resten skal brukes til 😀

      Klemmer og ønsker deg fineste dagen ♥

      1. Artig med te når man har en sånn til å ha te i. Jeg har fått den i gave, men tror den er kjøpt på kitzen eller noe sånt. Ha en fin kveld!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg