Musevisa i januar….

Noe å søtt! Jeg så plutselig en mus på utsiden av vinduet mitt i går.Tankene kom om musevisa, i januar!….Jeg løp etter kameraet og knipset i vei gjennom vinduet. Den var jo så søt! Jeg var bare en halv meter i fra den, og den så meg ikke for det skinte visst i vinduet fra musens side!

Ikke alle bildene ble klare, for den musa var det liv i. Den hoppet avsted i vill fart til stadighet. Jeg tror det må være en skogsmus. En skikkelig fin fotomodell.

Festlig å få studere den litt. Ikke alle liker mus, og jeg vil heller ikke ha de inne!!!!

Den hadde plukket av nesten hvert eneste bær på rognebærkransene mine, og gjemt de i bunnen av  en blekkpotte.

Jeg skjønner jo at dette kan være fristende for en mus! Men nå er halmdame med kornpynt, gresskrone med aks og all rognebær båret ned til kompost.


Musa har sikkert holdt på der noen uker. Den var ikke lett å se, der den var godt gjemt i skyggen. Men mus nær døra mi, kan jeg ikke ha, så “maten” ble flyttet ut i hagen. Alt ble feid og ryddet inne ved veggen, og jeg håper det blir musefritt framover.
Litt grankvister og et par dompaper får være pynt, til det blir tid for annen der ute. Ingen kongler eller bær nå nei.

8 kommentarer
      1. Ja, det var skikkelig artig å studere den litt nær med kameraet. Inn vil jeg ikke ha den,så jeg får håpe det var nok med dette besøket. 🙂

    1. Veldig søt den musa. Men kan komme fort inn og det vil vi ikke. Så lurt å rydde litt i pynten din! <3 Plutselig har du en hel familie å fore…klemmer.

      1. Hjelp ja, det var det jeg tenkte, da den samlet bær etter bær rett foran øynene på meg. Tenk om den hadde hatt en hel familie nede i den potten!!!! Men nå er korn og bær vekk for denne gang! Klemsiklem:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg