Jeg dynget på med blomster og blader som er laget i sukkerpasta, sammen med smørkremtopper, hjertet og sukkerperler.
GLUTENFRITT SUKKERBRØD
6 egg
150 g sukker
piskes til eggedosis.
Sikt inn 100 g glutenfritt mel (Toro lys) og 80 g potetmel.
Vend det inn i røren sammen med 2 ts bakepulver.
Ha det i en form på 26 cm i diameter.
Stek kaken ved 175-180 grader i ca. 35 minutter.
Du kan ha 1 ss fiberhusk i røren for annen konsistens.
Tilsetter du 3-5 ss kakao, får du en sjokoladekake.
Avkjøl og del kaken i to.
Kremen er 250 g melis som røres godt sammen med 250 g myk melange og en boks med laktosefri Philadelfiaost. Smak til med vaniljesukker. Jeg brukte to teskjeer her. Rør inn et egg til slutt. Kremen delte jeg i to og tilsatte 3-4 ss jordbærsyltetøy i den som skulle være inne i kaken. Resten ble smurt på toppen og sidene før jeg pyntet den. Nå gjenstår det om kaken faller i smak for jubilanten. Men det tror jeg sikkert.
Den kaken var kjempelekker
Du er kjempeflink og kreativ! Imponerende!
Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Hjertelig takk du. Mye jobb, men tror det ble bra. God helg. Klemsiklem:)
Den blei virkelig helt lekker altså! Stjerneøyne…… <3
Herlig du. Tusen takk og god helg. Klemsiklem
Nydelig kaker!
Tusen takk. De falt jammen i smak også
Så bra!
Blomsterkaken er bare nydelig:)
Tusen takk. Den ble jammen godt mottatt også. Ha en fin dag.
Smelt smelt, det er den vakreste kaka jeg har sett noen gang!
Likte sommerfuglene også jeg <3 klem..
Tusen takk. Jeg liker å pynte kaker, men jammen tar det tid. Mammsen min ble veldig fornøyd da og det var jo det viktigste.
Klemsiklem:)
WOW ! Fy søren så lekkert..og sikkert veeeeldig godt <3 Klem
Takk du. Ja, den falt i smak hos både barn og voksne