Jeg dynget på med blomster og blader som er laget i sukkerpasta, sammen med smørkremtopper, hjertet og sukkerperler.
GLUTENFRITT SUKKERBRØD
6 egg
150 g sukker
piskes til eggedosis.
Sikt inn 100 g glutenfritt mel (Toro lys) og 80 g potetmel.
Vend det inn i røren sammen med 2 ts bakepulver.
Ha det i en form på 26 cm i diameter.
Stek kaken ved 175-180 grader i ca. 35 minutter.
Du kan ha 1 ss fiberhusk i røren for annen konsistens.
Tilsetter du 3-5 ss kakao, får du en sjokoladekake.
Avkjøl og del kaken i to.
Kremen er 250 g melis som røres godt sammen med 250 g myk melange og en boks med laktosefri Philadelfiaost. Smak til med vaniljesukker. Jeg brukte to teskjeer her. Rør inn et egg til slutt. Kremen delte jeg i to og tilsatte 3-4 ss jordbærsyltetøy i den som skulle være inne i kaken. Resten ble smurt på toppen og sidene før jeg pyntet den. Nå gjenstår det om kaken faller i smak for jubilanten. Men det tror jeg sikkert.
Den kaken var kjempelekker 👍😊 Du er kjempeflink og kreativ! Imponerende!
Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Hjertelig takk du. Mye jobb, men tror det ble bra. God helg. Klemsiklem:)
Den blei virkelig helt lekker altså! Stjerneøyne…… <3
Herlig du. Tusen takk og god helg. Klemsiklem 🙂
Nydelig kaker! 😍
Tusen takk. De falt jammen i smak også 🙂
Så bra!
Blomsterkaken er bare nydelig:)
Tusen takk. Den ble jammen godt mottatt også. Ha en fin dag.
Smelt smelt, det er den vakreste kaka jeg har sett noen gang!
Likte sommerfuglene også jeg <3 klem..
Tusen takk. Jeg liker å pynte kaker, men jammen tar det tid. Mammsen min ble veldig fornøyd da og det var jo det viktigste. 🙂 Klemsiklem:)
WOW ! Fy søren så lekkert..og sikkert veeeeldig godt <3 Klem
Takk du. Ja, den falt i smak hos både barn og voksne 🙂