Jeg har hørt at mange ikke er så begeistret for sånne vakumpakkede laks- etter ørretside? Men har du forsøkt å varme det? I dag ble det pepperlaks til middag her. Det ble ikke stort igjen, som du ser av bildene. Jeg delte fisken i passende serveringsstykker og pakket dem inn i folie. Så dampet jeg dem til de ble varme i en kjele med kokende vann.
I dag ble det så enkelt som kokte poteter, smeltet smør og grønnsaker ved siden av. Det fristet så mye, at jeg glemte helt å ta bilder før vi spiste. Litt rester ble det igjen. Potetene og fisken er nå delt i biter. I morgen blir det enten eggepanne med restene til lunch, eller jeg lager en god, hvit ostesausog blander i fiskebiter og diverse og serverer tynne, ristede brødskiver til. Så her går fisken fort unna!
nam!
I r l i n // Vinn tur for 2 ti: Ja, dette kan anbefales.
det hørtes godt ut
Charlotte Kleven: Det er jo så lettvint også. Kos deg videre i jula!
Det så deilig ut
vi har spist thai-mat hos broren min. Spennende
Og nam-nam <3
Nam, det så skikkelig deilig ut
Spiste ovnsbakt laks i går men kunne gjerne spist pepper laks i morgen.
jeg jobber og har besøk fra Trøndelag, men på onsdag får jeg langfri noen dager 
Håper du koser deg og har fine romjulsdager
frodith: Godt med litt annen mat enn ribbe. Fisk smakte fortreffelig. Thai-mat er også et godt valg!
Åse Helen: Etter all den gode julematen er det godt å komme litt tilbake til normalen igjen. I dag blir det en trimtur og en helt vanlig matdag uten alt gotteri og kakene. Men så har vi nyttår da! Masse kos om dagen, og det er trivelig med romjul. Kos deg videre når du får langfri