Sommerblomster.

Tenk at det går an å plukke så mye fint i naturen nå! Skikkelig blomsterhav. Naboen skal ha gjester i helga, og da var det gøy å få være med å hente inn bordpynten. 

Mye fint i hagen også, til og med en flue!!!!

Nå gjelder det bare å gå ut å nyte så fort man har en sjanse! Ha en finfin dag!

#foto
12 kommentarer
  1. Så fine blomster…det ble nok veldig vakkert på borda til naboen. Fikk lyst til å plante masse vakre blomster ut i hagen….og det blir….etter hvert. Er det noe som er vakrere enn en bugnende hage. Nyt dagen din :))))

  2. Herlige farger, og lilla som deg. JEg forbinder deg med lilla 🙂 Og det insektet, for et flott bilde. Jeg kjenner det røkker i foto-foten 😀 klemmer <3

  3. frodith: Koselig du forbinder meg med lilla. Det er en god farge synes jeg sammen med lindegrønt og hvitt! 🙂 Her røkker det noe veldig om dagen, og snart er det min tur ja. Klemsiklem i kvelden;)

  4. Denne naboen din må jo ha hatt de vakreste bordene som finnes! Så flotte buketter, og tatt rett ut av naturen. Det skaper jo en herlig ramme for enhver sammenkomst. Og bildene dine er jo flotte som alltid 😀

  5. Mona: Det ble som en drøm til hennes hvite møbler både ute og inne. Været var jo også perfekt her i går, så jeg håper de hadde det trivelig også da. I dag er det grått igjen, men med 16 grader klokka sju, er det jo flott. Kos deg i dagen. Tidlig på du også ser jeg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg