Krans av løv!


Tenk så mye som er nesten gratis. Her kostet bindtråden og de kunstige gresskarene, men det andre plukket jeg bare opp fra hagen.

Nå faller løvet ned her hos oss og de danser i vinden. Vakkert og fargesprakende, enn så lenge! Mange morsomme former og farger. Jeg måtte lage meg en krans!


En skikkelig rufsekrans ble det! Først bandt jeg sammen to greiner, så det ble en ring. En diger bærepose med løv må man ha. Jeg er den heldige eier av fargeglade lønn, så jeg plukket løvet rett fra trærne. Her er ikke et løv lagt rett eller vrangt, men bare samlet i sammen i neven. Så la jeg det rett på den runde kvistformen og surret i vei med bindtråd. Noen blader kom hit og noen dit, men det ble da flott!


Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Men den blir ikke i denne fargen etter hvert. Snart vil bladene krølle seg sammen og miste den intense fargen. Noen av bladene vil henge litt også, så jeg må snu kransen rundt litt etter som den tørker. Da blir den best! Gresskarene ligger løst, så de bare flytter jeg. Blir den for kjedelig, så sprayer jeg den hvit eller i kobber nærmere jul. 


Jeg klarte ikke stoppe helt. Det ble en løvball også, og en ny krans på terrassen. Den gamle der øverst til høyre begynner å bli ganske så brun. Herlig med farger i høsten!

#høst #dekorasjon # krans #foto # halloween
20 kommentarer

Siste innlegg