Lag din egen adventskalender!

Ser du hva jeg har gjort? Jeg lagde sånne i fjor også, og de falt i smak hos mine venner. 


For noen dager siden viste jeg dere dette, og spurte om dere visste hva det var.Jeg tror ikke noen av dere forsto hva jeg drev med. Men jeg hadde kjøpt teesker. Så tømte jeg ut innholdet, malte litt hvitt på alle teposene og malte eskene hvite. Det er stort sett 25 poser i hver eske, så en tepose i gevinst til meg når jeg legger tilbake de 24 for hver dag i advent. Jeg maler litt på dem og skriver et hyggelig ord eller to på dem! Om ikke all tekst som var blir dekket gjør det ikke noe, for det er bare for å ha et hvitt felt å skrive på! Eskene blir heller ikke malt supernøye, for jeg skal jo ha serviettsekopasje utenpå.

Etterpå var det fram med lim og servietter.Del servietten i lag og bruk bare det med mønster på. Lim i vei og dekorer esken.Mine servietter var ganske gyldne i fargen, men etter limingen ble det mer grønt. 

Bildene ble ikke så fine, for når jeg stryker over et siste strøk med lim over hele esken og det jeg har skrevet blir det litt blankt! På teposene bruker jeg IKKE lim da!


Så var mine teadventskalendere klare til advent! Nå er det din tur! Orker du ikke sier du? Da kan du få kjøpt et adventskalanderhefte av meg. Titt innom HER så får du informasjon. Jeg har flere igjen.

#adventskalender #foto #blogg #hobby

#november
20 kommentarer

Siste innlegg