Kram snø!


Har du sett, det er kram snø. Hele terrassen min er et lerret klart til å brukes. Det var bare å tegne i vei. Lenger ut på bakken er det masse snø. Jeg kan lage snømenn snølykter, snøballer og dyr av det hvite. Kan jeg være ute i hele dag? Nok snø til å gå på ski er det også. Hva skal jeg velge? Jeg vil ut! Men jobben da? Det er jo mandag og masse å gjøre. Jeg har heldigvis en pause mitt på dagen, den skal brukes. UTE!

#foto #vinter #blogg
23 kommentarer
  1. Maren: Det er utrolig vakkert her nå. Kram snø er gøy. Jeg må ut og leke litt selv om jeg er bestemor. Engler i snøen er jo så fint å se!!!!! Ha en fin dag du også 🙂

  2. fruensvilje: Turen ble lenger enn forventet, men det var så fint ute at jeg måtte utnytte det. Måtte måke gården også , se nå har jeg fått mye trim. Jeg bestemmer jo arbeidstiden min selv, så da blir det bare mer jobb i ettermiddag. Kosa meg skikkelig. Bilder kommer etterpå!

  3. etdiktomdagen: Jepp, for en herlig dag! Jeg har smilt siden jeg sto opp, og turen ble nydelig. Pausen ble lenger enn tenkt, men jeg er freelands og bestemmer arbeidstiden selv heldigvis. Sånne dager må nytes.

  4. Jeg må bare glede meg over din kreative glede jeg altså:) Du er nå bare helt fantastisk:) Ha en fortsatt nydelig dag og kos deg med snøen:)

  5. birdbay: Så bra du likte det! 🙂 Dagen har vært perfekt hittil. Nå skal jeg koke kaffe og nyte den. Man blir kald av å være ute i snøen.Klemsiklem:)

  6. Sånn herlig snøtegning! Her er det fortsatt bart og varmegrader. Ikke helt vinterfølelse her nå selv om vi følte den litt på kroppen forrige uke med kuldegrader – men uten snø. Men vinteren kommer nok en tur hit også – ettehvert 🙂

  7. margarites: Jeg blåser litt snø og kulde din vei! Litt vinter må man vel ha før våren kommer eller? Her fryser det på igjen i kveld og det ser ut som om vi beholder vinteren for en stund. Vakkert er det! Ha en vakker kveld 🙂

  8. Artig bilde 🙂 og godt at det går an å bruke snøen og kulda til noe 😉 Selv er jeg jo et sommermenneske selv om jeg jo syns det er fint om vinteren, bare det kalde, hvite ligger i ro. Åtte minus og vind her nå så frister ikke å være ute for øyeblikket, men har lagd noen iskuler (det skulle bli lykter men glemte dem) de pynter fint opp på trappa.
   Ha en fin dag 🙂

  9. Missimperfektum: Ja, tenk så heldig jeg er som kan gå ut og nyte det innimellom alt annet. Jeg også liker vel egentlig den lyse årstiden best, men vinteren er så stille og fin den også. Fint du lagde iskuler. Det har ofte jeg hatt også, og det er også pent. Ikke lett å huske alt bestandig. Jeg gjorde klar to bøtter med kram snø i går og skulle lage lykter på terrassen, men de glemte jeg. Nå har de snødd helt ned der ute! Men jeg prøver igjen en annen dag. Kos deg videre i tirsdagen!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg