Savner farger!


Jo da, det er pent dette også, men jeg savner farger! I dag er det grått hos oss og en og annen regndråpe seiler gjennom luften, så det ble nesten svarthvittbilder.


Litt fint dette også, men jeg gleder meg til grønt løv over skogen igjen.


Når det ikke er farger ute, så farger jeg tegningene mine i vilden sky og gleder løvsprett. Vil du se det jeg har gjort i det siste, så finner du min hjemmeside der jeg selger mine bilder HER!

#blogg #foto #kunst
18 kommentarer
  1. Fine bilder både med og uten farger :)) I går var det sol her…i dag er det grått igjen…Greit å kunne tegne seg noen farger slik du gjør <3<3

  2. Ja du er flink til å sette farge på livet..med bildene dine!! for som du sier…så er det litt fargerløst ute nå..her på Hurumlandet begynner det å våres..så vi har litt farger..men gleder meg til det kommer mer… ha en god dag!

  3. du har iallefall fargerike bilder,helt herlige og ja,det er fint om bilda ikke er fulle av farger også.
   Når jeg nå ser ut vinduet så ser jeg bort på en stor og grønn bjørk,her kommer iallefall fargene nå )

  4. Ja, du vet å fargelegge dagen din du 🙂 Uansett hvordan du gjør det 🙂 Med fargeblyanter eller med andre midler 🙂 klem til deg <3

  5. Jeg er så enig med deg! Mange ganger tenker jeg at det ikke spiller noen rolle hvor jeg tar bilder, for de er like grå uansett, men nå endrer dette seg om veldig kort tid da 😉 Da er det plutselig en eksplosjon av farger 😀

  6. dvergpinschere i mitt hjerte:Tusen takk. Ja, man må finne på noe koselig når det er tungt vær. Det våres noe veldig her også. Herlig å se! Nyt dagen!

  7. EtVennligPuff: Tusen hjertelig!Her begynner det jammen å bli grønt både her og der i dag, selv om det blåser noe fryktelig! Kos deg i helga!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg