Henger med hodet.


Vi venter på mer varme, mer lys, mer farger og mer liv. Alt ligger der og venter til sola titter innom igjen.


Her er det vått om dagen og noen av endene har byttet reirplass. Den første de lagde ligger jo under vann nå. Jammen godt det er tidlig enda!


Selv om blomstene henger med hodet i byen om dagen, så er det fint. Men kommer sola, blir det nok liv. Kanskje det blir lysspill i de rustne dyrene også, selv om de neppe løper sin vei av glede.

#foto #blogg #vår
14 kommentarer
  1. Så flotte bilder..ja vått er det her også…men nå i kveld, ja da kom sola gitt…og varmen…herlig! Blir kanskje sommer i helgen også!? Ha en god kveld!

  2. så fine dei dyrene var da ) men vått hos dere,selv om vi hadde regn i går har jeg vannsprederen på nå,for her er det tørt ,det kan jeg like da hi hi

  3. ladyaugust: Ja, gråvær kan være spennende for foto det også. Her er det 17 pluss på morgenen, så sommeren er på gang. Jippi! Klem til deg 🙂

  4. De rustne dyrene er fantastiske, og jeg så de for første gang i fjor sommer da jeg besøkte Fredrikstad :o)) Her i Oslo har det endelig blitt grønt, selv om vi ikke har sett så veldig mye til sola :o))

  5. Vera Lynn: Så bra du har fått litt farger da i hvertfall. Solskinnet kommer nok også din vei snart. Jeg liker de rustne dyrene. Mye fint i byene omkring oss. Ha en fin dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg