Lille vakre ….

Nei, hun er visst ikke så liten denne Anna! For et vakkert hode. Rart å se det der på toppen av fjellet på Tjørn i Sverige. Skulpturparken Pilane, der hun står, regnes som en av Europas ti største. Den er åpen bare om sommeren, så 3. september var det slutt for i år.

Dette er Anna. Jeg ble bitteliten ved siden av den 14 meter høye skulpturen ved Pilane gravfelt. Kunstverket er laget av Jaume Plensa fra Spania. Jeg skulle ønske jeg hadde vært på denne plassen tidligere i sommer, for de hadde så mye fint utplassert omkring i naturen. Flere kunstnere viste sine verk, og jeg tittet på det på nett. Jeg synes spesielt at  hesten som sto på to ben og de søte kaninene passet fint inn der. Men jeg var for sent ute, det er slutt for i sommer. Om du vil se kan du gå inn HER! 

Neste år finner de sikkert på noe nytt i området. Anna står der enda, og ser ut over hav og landskap. Hun ble ikke fjernet som de andre kunstverkene.

Med lukkede øyne ser det nesten ut som om hun vil sove seg gjennom høst og vinter. Tror du hun åpner øynene til våren? Jeg skulle ønske vi hadde hatt sol på turen, men jeg var veldig fornøyd med at det ikke regnet.

#høst #pilane #anna #foto #blogg #kunst
18 kommentarer

Siste innlegg