Livets skyttel….

Noen ganger blir man litt melankolsk i høsten og tenker på at dagene går. Den kjettingen til venstre gikk fram og tilbake over veggen og lagde merker i gammel rødmaling. Som en pendel i en klokke, tikk takk! Livets skyttes går i veven og noen vever går til grunne og forsvinner. Se de gardiene da, de smiler nesten, selv om de er så ødelagte at det ikke er lenge før de faller ned.

Skyer farer over himmelen og lager stadig nye og spennende mønster.

Høsten går mot slutt, men fortsatt er det mange farger der ute. Tikk takk, tiden går og går.

#hverdag #høst #foto #blogg
10 kommentarer
  1. Jepp, det skal være sikkert … Flotte bilder forresten. Det fine med at tiden går er jo at det er en sommer igjen, der fremfor oss, forhåpentligvis. Ha en fin kveld,

  2. Ja..tikk, takk..tiden går..så alt for fort…hvor ble sommeren av? Sååå flotte bilder…de skyene var jo helt fantastiske…herlig!!! Naturen passer på tiden den…tikk, takk!

  3. frodith: Gamle hus er stilig å fotografere. Noen ganger tenker jeg at de som ser gjennom bildene mine om hundre år sikkert undrer seg over hvor ille vi hadde det omkring oss 🙂 Kos deg i høsten. Klem 🙂

  4. dvergpinschere i mitt hjerte: Du sier noe, hvor ble sommeren av? Den kom og gikk så fort. Men vi får nyte det vi har. De skyene var så rare, at gjett om jeg tok mange bilder! Ha en fin dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg