FARGER- gule nyanser

                                  GULE NYANSER

Vi trenger farger i januar! Jeg kommer til å legge ut et forslag til utfordring av og til framover. Vil du være med, så heng på!!!! I dag er forslaget: Finn fram gule nyanser!

I dag tar jeg for meg litt gule nyanser. Gult er en farge som varmer og luner i januar. Påskefarge, sier mange, men hvorfor skal den tiden legge beslag på den fargen da? Jeg har tatt fram Regnværbarna mine som er laget av Norway Design. De får meg alltid til å smile der de sitter med sine fargerike regnbukser. Litt uenige er de visst, men et kyss på kinnet og noen godord kan gjøre susen blandt venner. Eføyen min har massevis av gule blader, så den måtte få litt gjødsel. Jeg trenger visst selv vitaminer og spiser appelsiner om dagen. Litt eventyr trenger jeg også, så da fikk det bli med en løve! Gult er kult, men det er jammen oransje også!

Ti slutt tar jeg med en tegning jeg har farget i gule farger. Kjenner du det igjen Etdiktomdagen???? Hun finner så fine snøflekker som inspirerer meg. HER er den ene damen hennes, og HER er den andre! Sammen ble de herlige synes jeg. Gult er kult, som sola!!!!

Her er flere som synes gult er kult:

Etdiktomdagen

Fruensvilje

Toveviuw

Margarites

Frodith

Dvergpinschereimitthjerte

Ei_heks

Zoeticworld

#farger #gul #blogg #hverdag
32 kommentarer

Siste innlegg