Ikke så nøye.

Nei, man trenger ikke være så nøye når man lager papirskulpturer. Selv om denne figuren ikke har hverken øyne, fingre, tær eller rett fasong overalt, så blir det en morsom figur av det. Ved å flytte på armer og ben får den nye uttrykk. Den ene figuren jeg har laget tok jeg bilder av på litt forskjellige måter. Jeg kunne godt hatt en haug med sånne figurer etter hverandre på en plate og hengt det opp som en istallasjon inne i et stort bygg. Men jeg har ikke et stort bygg.

Jeg måtte vri og vrenge litt  på min figur til den satt, for da har jeg et sted den kan få plass tror jeg? Masse papirteip gikk det og masse tapetlim over det hele. Nå skal den tørke en stund. Kanskje den kan være en blomsterbærer for eksempel?

Jeg startet opp med to mindre figurer også. De er bare en halvmeter lange. Men så var det slutt på avisene. Jammen godt jeg har en nabo som har masse aviser hver dag, for det er ikke få ark som går med til hver figur. Vil du se det ferdige resultatet?

Det kommer til å ta litt tid. Kanskje jeg bytter ut avisarkskjørtet med en bit sterk tapet og fikser håret på en annen måte. Jeg må visst tenke litt.

Akkurat nå skal hun få være på denne måten tenkte jeg.

#foto #blogg #skulpturer #papirarbeider #hobby #papirskulptur
18 kommentarer

Siste innlegg