Krans av løv!


Tenk så mye som er nesten gratis. Her kostet bindtråden og de kunstige gresskarene, men det andre plukket jeg bare opp fra hagen.

Nå faller løvet ned her hos oss og de danser i vinden. Vakkert og fargesprakende, enn så lenge! Mange morsomme former og farger. Jeg måtte lage meg en krans!


En skikkelig rufsekrans ble det! Først bandt jeg sammen to greiner, så det ble en ring. En diger bærepose med løv må man ha. Jeg er den heldige eier av fargeglade lønn, så jeg plukket løvet rett fra trærne. Her er ikke et løv lagt rett eller vrangt, men bare samlet i sammen i neven. Så la jeg det rett på den runde kvistformen og surret i vei med bindtråd. Noen blader kom hit og noen dit, men det ble da flott!


Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Men den blir ikke i denne fargen etter hvert. Snart vil bladene krølle seg sammen og miste den intense fargen. Noen av bladene vil henge litt også, så jeg må snu kransen rundt litt etter som den tørker. Da blir den best! Gresskarene ligger løst, så de bare flytter jeg. Blir den for kjedelig, så sprayer jeg den hvit eller i kobber nærmere jul. 


Jeg klarte ikke stoppe helt. Det ble en løvball også, og en ny krans på terrassen. Den gamle der øverst til høyre begynner å bli ganske så brun. Herlig med farger i høsten!

#høst #dekorasjon # krans #foto # halloween
20 kommentarer
    1. Den ble kjempefin..og de detaljbildene var nydelige..med vakre farger :)..ser veldig trivelig ut på terrassen din..har ikke noe pynt de jeg…bare to erica/lynga ved inngangspartiet :)) Klem til kreative deg <3

    2. annebe: Løvet har så fin farge nå, at jeg måtte ha litt både her og der. Koselig med terrassen rett utenfor stuevinduet, det blir liksom litt ekstra kos å pynte der ute. Snart skal jeg sette opp litt mer furubar og kvister også, så det blir fint til lysslyngene til advent. Klemsiklem til deg 🙂

    3. Så utrolig koselig krans! Jammen er du kreativ og flink til å bruke det naturen har å by på! Koselig å se ut på terassen også når den er fint pyntet. Ordentlig herlig var kransen, og passer fint nå som vi nærmer oss Halloween. 🙂

    4. margarites: Ja, det er fargefest der ute. Jeg feirer ikke akkurat Halloween så masse, men ungene i nabolaget kommer på døra, og gotteri går de. Men jeg liker det oransje for en liten stund hver høst. Nå er det oransje lys, kranser og løvballer på plass. En fin avslutning på høsten før kulda setter inn!

    5. Jeg er så imponert over den kreative skaperevnen som finnes på mange blogger.. og du er jo i front på så mye. 😉 Jeg skulle jo ha raka i hagen før snøen kommer.. men gudbedre,, tør jo nesten ikke tråkke i løvet,,når dere legger ut sånne flotte kreasjoner av det som ligger på bakken der.. pjuhh.. ikke enkelt dette..

    6. Karoline Johannesen: Flott i noen dager, men så blir den mer brunaktig. Koselig å lage ting selv da, og dette koster ikke annet enn litt bindtråd fra blomsterbutikken. Ha en fin ny uke!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg