Min enkle gnocchie.

Ja da, jeg lagde min vri på det. Jeg hadde kokte poteter, men ikke parmesan. Da ble det revet gulost i stedet, og det gikk like bra det. Dette er noe jeg bare har spist på restaurant, men jeg tenkte at det kunne da ikke være så vanskelig?

Det gikk så fint så. Noe moro må man jo finne på når man ikke orker all verden. Jeg hadde to kokte poteter liggende i kjøleskapet. De rev jeg på det grove grønnsaksjernet. Så blandet jeg inn 1/2 dl revet ost, en eggeplomme og et par skjeer hvetemel og litt salt. Jeg brukte bare nok mel til at det var fint å kna deigen sammen. Deigen delte jeg i to og trillet ut til pølser, som som var et 2 cm tykke. Pølsene ble delt i biter og klemt litt flate med en gaffel. Vannet ble kokt opp og litt og litt av gangen havnet i vannet. Gnocchien var klar når de fløt opp. Jeg tok de ut med en hullsleiv. Til denne middagen hadde jeg ferdig stekt kylling. Jeg la de kalde stykkene i en ildfast form og hadde i en halv boks med kokoskrem, 2 ss soyasaus og 1 dl vann og litt grillkrydder. Det fikk kose deg i stekeovnen i ca. 20 minutter ved 180-200 grader. Gnocchiene stekte jeg i stekepannen sammen med løk så de ble gyldne, og så var det bare å forsyne seg. Så fint å bruke opp potetrestene, og så godt.

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg