Det gikk så fint så. Noe moro må man jo finne på når man ikke orker all verden. Jeg hadde to kokte poteter liggende i kjøleskapet. De rev jeg på det grove grønnsaksjernet. Så blandet jeg inn 1/2 dl revet ost, en eggeplomme og et par skjeer hvetemel og litt salt. Jeg brukte bare nok mel til at det var fint å kna deigen sammen. Deigen delte jeg i to og trillet ut til pølser, som som var et 2 cm tykke. Pølsene ble delt i biter og klemt litt flate med en gaffel. Vannet ble kokt opp og litt og litt av gangen havnet i vannet. Gnocchien var klar når de fløt opp. Jeg tok de ut med en hullsleiv. Til denne middagen hadde jeg ferdig stekt kylling. Jeg la de kalde stykkene i en ildfast form og hadde i en halv boks med kokoskrem, 2 ss soyasaus og 1 dl vann og litt grillkrydder. Det fikk kose deg i stekeovnen i ca. 20 minutter ved 180-200 grader.
Spennende mat!
God dag til deg 🤗
Takk du. Jeg koste meg noe veldig og så enkelt! Klemsiklem:)
Det så veldig godt ut. Fikk lyst til å prøve meg på det en dag 😀
God søndag ettermiddag 🙂 Klem ❤️
Ja, det var gøy å lage noe annerledes i dag. Klemsiklem 🙂
Så spennende – du prøver og får til alt, du! Klem <3
Neida, alt får jeg ikke til, men det gjelder å prøve!!!! Klemsiklem:)