Ja, i dag følte jeg meg som den bakstekjerringa. Det er jo snart 17.mai, og da er det godt å være forberedt, med noe i fryseren.
Jeg satte i gang med en diger gjårdeig i dag tidlig, og det ble kjevlet, trillet og formet. Noen klipte jeg litt i kantene og la en bit med smørbukksjoklade i midten. Andre fikk en sjokoladebit inne i seg, og noen ble smurt med kanel og sukker. Samme deigen, men med variasjon.
Tror jeg må ta en smaksprøve i ettermiddag, men uten flagg da! Gjett om det dufter godt her nå…….
Så flink du. Jeg får lyst til å bake selv:)
Tusen takk. Koselig med bakst. 🙂
Nam, nam 😍 Kjempeflink du er 😊
Ønsker deg en kjempefin onsdag ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Tusen takk og nyt kvelden 🙂
Å nam altså! Heldige de som kjenner deg til 17.mai <3 klem
Tusen takk. Ja, det er koselig å ha noe å by på den dagen også. Klemsiklem:)
Så fine, og flott dekorerte bakstting 😀 Kreativt med en smørbukk i midten 😉
Tusen takk. Godt med litt bakst i fryseren. Ha en fin dag 🙂
Og supert når man får besøk 🙂
Veldig koselig for både meg og andre dette her. 🙂
Nam! Det så godt ut🙂
Takk du. Ja, jeg har smakt jeg og det smakte 🙂
Å, så mye godt! Blir ikke mye baking her til 17.mai Kanskje en pavlova. Får se. 😉 Klem ❤️
Margenskake blir det her. Gjærdeigen ligger i frysa og er lett å ta opp om det kommer mange. Klemsiklem 🙂