Jeg fortalte at jeg bakte brød i går. Så godt med fersk gjærbakst. Jeg har min egen oppskrift som jeg liker. Et forsøk på pyntebrød ble det denne gangen, og det var gøy. Første gangen jeg forsøker å skjære mønster i deig, men det blir ikke den siste.
Jeg bakte ut brødene, la de i formene og drysset over med hvetemel, før jeg satt de til heving. Når jeg baker denne oppskriften og har brødet i former, får jeg to fine brød. Rett før de skulle inn i ovnen snittet jeg med en sylskarp tapetkniv. Uvant og rart, men det ble da mønster.
Knallmoro og nesten litt trist å skjære brødet i skiver. Oppskriften min ligger hos Brød&Korn og den finner du HER.
12 kommentarer
Å kjære vene så gode de ser ut, får helt vann i munnen 🥰
Takk du. Ja, det smakte så godt også. Jeg burde bake brød oftere 🙂 Ha en fin dag 🙂
veldig fine brød,en fest på bordet
Veldig pene når de ikke er skåret opp, men etterpå er det jo bare brødskiver da! 🙂
Det var noen flotte brød du har bakt her! Som du sier, nesten ille å begynne å skjære i dem <3
Klem…
Ja, jeg synes det ble fint, men nå er det delt opp. Noe er spist og resten ligger i frysa 🙂 God helg. Klemsiklem:)
Så lekre – og sikkert knallgode! Skulle ønske jeg bodde nærmere – da hadde jeg nemlig tatt med meg gulosten og dratt på besøk…… 🙂 god klem
Ja, det hadde vært koselig!!!! Brødet smakte herlig det, og med gulost er det topp. Du får ta deg en bakedag. Klemsiklem:)
Nam.. så skikkelig gode ut de der ❤
Ja de kan anbefales. Så fort gjort å lage og så er det bare å vente på esing og steking. 🙂 Ha en fin dag 🙂
Skikkelig flotte, og fristende brød! 😀 Nyt lørdagen ☺️ Klem ❤
Tusen takk du. Ny uke nå. Rakk ikke svare her i helga. Klemsiklem:)