8 dl ekstra lett melk
10 ss semuljegryn
1 1/2 ss sukker
Bland det sammen i en kjele og kok det opp. La det putre en fem minutters tid, til det tykner. Hell det i en bolle og avkjøl. Server det med rød saus, eller syltetøy. På min lille dessert, ble det jordbær fra frysa som jeg kjørte med stavmikseren. Mannen i huset kan kose seg med enten jordbærsaus eller kirsebærsaus denne gangen. Vi skal ha fisk til middag i dag, og da var det nesten lovbestemt her i huset med dessert da barna var små. Ja da, de er voksne for lengst, men den tradisjonen holder jeg på likevel. Vår grøt er ganske så tykk, for det liker vi. Vil du ha den tynnere så bruker du bare 8 skjeer semulje.
Åååååå jeg elsker semuljegrøt! Både varm og kald 😀
Enig. Jeg liker den best varm!!!!
Å, det er lenge siden jeg har spist! Ganske godt det. Ihvertfall husker jeg at jeg likte det bedre enn mandelkjernepudding. Likte ikke mandelbitene i 😉 Husker ikke sist jeg spiste semulegrynspudding. Kanskje jeg skal lage den en dag, når flyttinga er over 😀 Kos deg med fisk og dessert! Klem <3
Det er jo så godt. Her blir det semuljegrøt av og til. Mannen min liker mandelkjernepudding, men det var ikke jeg vant til hjemmefra. Gleder meg til middag nå. Ha en fin dag 🙂
Ååå…. semulegrøt er kjempegodt! Nam altså… <3
Knallgodt er det jammen! 🙂
Ooooh.. semulegrøt er jo syyyykt godt <3
Nyyyyydelig! 🙂