Egg og egg!

Du verden så mye man kan lage med egg. Ikke bare god mat, men pynt også. I helga har jeg gått amok i eggene. Jeg har blåst ut en del og da kan jo eggene gjemmes til neste år om jeg vil, men noen har jeg kokt for å spise. Her ble det egg pyntet med litt blåbær og løkskall, før jeg pakket dem inn i aluminiumsfolie. Så spennende å åpne. I luftlomma ble det grønt, men hva gjør det. Jeg lagde like godt en kylling. Hvem kan motstå det tro?

Løkskall fra rød og gul løk er fint å bruke, eller rødbeter og blåbær. Om du er litt forsiktig og legger litt her og der på aluminiumsfoliebiten og legger over biter av nettet løken lå i da du kjøpte den kan du få mønster som blir som eventyr.

Hos meg er det egg fra flere år tilbake som ligger som pynt på fat. Men uansett mengde, så må jeg alltid lage noen nye hvert år.

Fargerikt og fint blir det, og det er gøy å pynte litt i tiden før påske også. Dette klarer alle. Men husk å bruke hansker, for det er lett å få misfargede fingre av både blåbær og rødbeter.

12 kommentarer
      1. Ja, det er så gøy synes jeg. Artig å servere sånne bløtkokte også. Alle som får det smiler bredt da!!!! Blåbær alene lager Olabuksefargeegg!!!! Klemsiklem 🙂

    1. Så flotte egg du har dekorert. Jeg vet, du er en kunstner. Helt lekkert ble det..
      Husker vi gjorde dette på skolen og når barna var små….Klemmer.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg