Det trenger ikke være så vanskelig. Jeg hadde litt pisket laktosefri kremfløte igjen her om dagen, og det ble iskrem det. Jeg hadde pisket 3 dl, men det var sikkert det halve igjen etter at gjestene hadde gått. Da rørte jeg bare sammen et egg med hvitte og plomme med en gaffel, og vendte det inn i kremen. Så fordelte jeg det i sånne beger det har vært karamellpudding i, og la i en spiseskje med jordbærsyltetøy. Har du ikke sånne beger, så bruk det du har.
Jeg fikk fire is! Gleder meg til 17. mai. Da skal de spises av de som ikke kan ha is med laktose. Men har du igjen vanlig kremfløte, er det bare å gjøre det samme.
Kan du lage is så enkelt altså? Det må jeg teste en gang 😀👍
Ingen stasis, men mer enn nok til meg. Kremen hadde jo litt sukker i seg, så dette ble snadder det. 🙂
Det virket jo ikke uoverkommelig vanskelig…. hmmm… 🙂
Nei, dette fikser alle 🙂 Klemsiklem:)