Enkelt og greit.

Før bakte jeg ofte en sjokoladekake i langpanna. Det ble mange biter av det, så den varte litt. Ungene elsket den, med sjokoladekrem og et dryss av kokos. Noen husker jeg hadde en mørk krem på, og andre hadde en lysere smørkrem med sjokolade. I dag bakte jeg en sånn kake igjen. Nå som vi skal spare strøm, er det jo lurt å få litt ut av en bakst.

Det ble mange fine biter. Noen la jeg bare ned i bokser i fryseren. Vil jeg pynte de mer, kan jeg gjøre det når jeg tar de opp. Etterpå øvde jeg litt med kakesprøyten på de sidestykkene som ikke var så pene. Men jeg ga til slutt opp, for de tippene jeg hadde, var alt for kjedelige og små. Jeg må spandere på meg noen nye før jul. Jeg vil ha sånne som sprøyter ut blomster med en gang!

Men selv om det slett ikke ble som jeg hadde tenkt, så ble det da noe blomsteraktig pynt. Nå er kakebitene klare til helga, Jeg vet de er gode, for jeg prøvesmakte.

14 kommentarer

Siste innlegg