Jeg rakk både det ene og det andre. Julekubben ble pyntet med sopp i marsipan. Jeg burde hatt sukkerpasta for å få stilkene hvit, men det får bli en annen gang. Jeg malte soppene med konditorfarge og trykte inn små hvite sukkerkuler her og der. Litt sukkerbrød ble til skogbunn, så drysset jeg over litt grønnfarget kokos og et dryss av melis. Melisen fikk det til å se ut som om det hadde snødd litt. Jeg ble veldig fornøyd. Til jul kan jeg jo lage den om igjen, og da ta med nissen!
Eplekaken er også klar, for det er jo farsdag. Her er det ikke noe sånt gaveopplegg. Vi samles med våre, og spiser mat og kaker. Gleder meg.
Nå er alt klart til ettermiddagen. Kaker er klare, karrigryta står og putrer på ovnen og det er bare å koke ris for meg. Gratulerer til alle fedre der ute. Nyt dagen og tenk litt også på de som levde før oss. Min far er for lengst borte, men slett ikke glemt. Han elsket at vi kom hjem på farsdag som min mann liker at våre barn kommer innom om de kan.
De var da skikkelig artige sopp, knallgod ide!
Tusen takk du!
Så mye godt du har laget 🙂 Tenker far ble glad jeg 🙂
Alle tre fedre ble fornøyde. Gøy med tre generasjoner. Kosa oss. Klemsiklem😁
Bare sååå lekker kake altså! Og karrigryte – herlig! Håper dagen har vært perfekt! Klem <3
Takk du. Kjempekoselig dag med mat og kos. Klemsiklem
Så mye fint, og sikkert veldig godt 😀❤️
Vi kosa oss alle sammen og det gikk unna. Da smakte det nok. 🙂