Fiskepålegg.

Når man har frysa full av fisk til vinteren, er det fint å lage litt forskjellig. Har du ikke sånn tilgang, sier du? Nei, alle har ikke det, men de fleste har fisk til middag, av og til. Har du rester av kokt fisk eller stekt, så lag deg noe godt av det. Du kan bruke ørret eller røkt fisk, laks, fiskepudding eller en fiskekake om du har det. Smaken blir jo forskjellig etter fiskeslaget. Her har jeg brukt kokt sei. Jeg hadde fisk til middag i går, og den tykke siden av fileten ble til “fish and chips”. Buklista kokte jeg og moste opp grovt med rømme og majones og smakte til. Noe så godt! Vi spiste det opp til lunsj i dag,. og det kan anbefales. Fint å bruke opp restene.

FISKEPÅLEGG

rester av kokt fisk, ca. 150-200 g

½ boks rømme

½ pose Mills majones

1 knivsodd pepper, eller sitronpepper

litt sitronsaft

smak til om du trenger litt salt

Kna opp fisken grovt, og bland alt sammen. Dette smaker godt på knekkebrød, brødskive eller rundstykke, med litt salat og tomat.  Det er fint som en forrett også, sammen med en liten smørbrødkjeks og noen reker.

6 kommentarer

Siste innlegg