Så herlig med en diger gjærdeig. Da kan jeg leke meg litt. Kanelsnurrer med vaniljekrem er jo aldri feil. I og med jeg ikke har mengder med sukker i deigen, fungerer den fint til rundstykket også. Eller hva med å bake blomster, kaniner og fugler?
Det ble noen påskekyllinger. Det er bare å rulle ut en pølse, slå en knute på den, spisse nebbet og kutte litt i halen.
Noen kaniner ble det, med rosinøyne og snute. Gøy å pynte med dette på frokostbordet en dag i påsken. Eller spise det med melis på, sammen med melk, kaffe eller tea en dag det er innevær. Ja, jeg har smakt allerede, for ferskt gjærdeig er ren lykke!
For en fantasifull bakst. Dette blir veldig godt å ta opp når påska er her. Så klart må en prøvesmake, som du sier; fersk gjærdeig er lykke <3
Tusen takk. Når man har deigen der er det jo bare å bruke fantasien tenker jeg. Smake bare måtte jeg!!!Klemsiklem
Så utrolig søte
Smaker sikkert veldig godt også!
Takk du. Ja, det smakte!


Fantastisk! Og morsomme påskekyllinger, som sikkert blir populære!
Takk du
Så artig å gjøre det og det smaker godt:)
Takk du
Ikke rart en får lyst på gjærbakst når en ser dette. Godt jeg kjøpte en skolebolle på baker Lund i dag
God helg! Klem <3
Ja, det smaker jo så godt både hjemmebakt og fra bakeri!!!! God helg. Klemsiklem