Julehefter…

Jeg vet det enda er en stund til jul, men advent nærmer seg skikkelig. Er du en av de som gleder seg hvert år til kalendere og julehefter, marsipan og pepperkaker? Det gjør jeg.

I år er det ekstra gøy, for jeg har selv kreert en kunstkalender med mine egne tegninger for 2020. A 4 er størrelsen her. Den kan kjøpes av meg for 200,- kr inkl. porto.

Så lagde jeg JUL FOR ALLE! Min adventskalender er et eventyr som handler om en katt som kommer på avveie. Jeg tror barna vil like tanken på jenta, katten og nissen, mens de voksne vil tenke på hva historien handler om. Vil du kjøpe det av med meg, så si ifra, 200,- kr inkl porto. Historien  handler litt om det å ta vare på hverandre, kanskje snakke litt med naboen vår, hilse på nye i gata og åpne opp for nytt i våre liv.

Det er i 24, deler. Heftet er A5, det vil si 21 x 15 cm. 32 sider med tekst og mine tegninger til. Historien heter JUL FOR ALLE. Dette passer for de fra 3 til 100 år, som har et barnslig sind. Jeg tror at barna vil være opptatt av katten, nissen og jenta, mens de voksne sikkert vil tenke over innholdet.Jeg gleder meg til å dele historien med dere, for det er ingen andre enn meg har lest den enda!

Juleheftet Landlig Jul kom visst også denne uken, selv om det sto i Lev Landlig at det kom 15.november? Der er jeg med, og har skrevet en histories med to illustrasjoner, og et dikt. Mektig stolt av å få være med der. Det andre heftet er lokalt og heter Julekurven.Ikke midre stolt av det samarbeidet! Utrolig morsomt, og for en ære!

Her i nabolaget har vi en klubb som heter Skribentene. Der er jeg altså også med. Jeg har en julehistorie og 9 helsideillustrasjoner, pluss noen små tegninger. Heftet heter Julekurven og selges i bokhandel i Sarpsborg og på huset ISarpsborg, der det blir bildeutstilling om litt. Jul jul, jul tenker du kanskje nå, eller fnyser av at det er tidlig. Jeg liker forventningen og gleden over stemning og hygge. Her tennes det lys i kvelden og jeg har bittelitt edelgran framme, bare fordi det lukter så godt. Julehefter meg koselig lesning, sier jeg ja til, men all julepynt det får vente enda en god stund.

14 kommentarer
  1. du er flinke du og dette er jo spennende :=) jeg abonerer på lev landlig ,men jeg har ikke fått den i posten ennå,mulig du fikk det nå siden du er en av skribentene i bladet,eller er dette et eget hefte vi må kjøpe ved siden av selve lev landlig bladet ?

   1. God morgen. Ja, dette er gøy. Bladet Landlig Jul må du kjøpe utenom. Ja, jeg fikk det i posten fordi jeg er med selv. I bladet sto det at det kom 15. november, men det var folk som hadde kjøpt det i Narvesen allerede? Utrolig koselig med hyggelig lesestoff synes jeg. Ha en fin dag.

     1. Noen steder kommer det nok ikke før etter den 15.november tror jeg. Håper du finner det, for det var koselig, og det var ikke bare fordi jeg var med da!

  2. Så bra du har laget kunstkaldender og adventskalender, du er så flink! Ser kjempefine ut!:-) Høres koselig ut med klubben Skribentene. Ønsker deg en fin dag! 🙂

  3. Her var det mye koselig! 🙂 Gleder meg til å få det jeg har bestilt. Men litt usikker nå om det er julehistorien din i kalender jeg får, eller det andre heftet ditt. 😉 Ble visst mer her enn jeg hadde fått med meg. 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg