Det nærmer seg mange fridager, og da vil jeg kose meg med mine. Det er så godt å forberede litt. Jeg bakte en mandelbunn, men du kan like godt bake en sjokoladekake, eller et helt vanlig sukkerbrød. Del kaken i to sider, og så deler du det i spisser. Jeg skal ha en vårlig solkake en dag i påsken, som bildet i midten. Den skal pyntes med vaniljekrem, bær, sjokoladeegg og gule påskekyllinger i marsipan. Så serverer jeg en bærsaus ved siden av. Ser du det for deg?
Ikke minst er det så lett å frakte med seg kake i biter om du skal på hytte, besøke noen eller du skal ut i skogen på tur. Snippene legger jeg lagvis med bakepapir i mellom i en boks. Så fryser jeg det ned, og det er raskt å tine opp det jeg trenger. Det blir mange snipper av en kake!
Jeg fikk bakt en sjokoladekake også. Den skal jeg dele i firkanter og fryse ned. Så kan jeg pynte bitene om jeg vil siden.
Noen av snippene har jeg allerede pyntet litt. Det ble en sjokoladekrem og små påskeegg. Nå ligger alt i fryseren og venter. Tror jeg skal bake en gjærdeig også denne uka, så er baksten klar.
Så smart å gjøre det sånn, det har jeg ikke tenkt på. Kakene så veldig gode ut, nam nam 😋 Ha en fortsatt fin torsdag, klems 🤗
Takk du. Jeg gjør sånn, for da slipper jeg å stresse. Vi har ofte besøk og da er det lettvint for meg😁😁😁Ha en fin fortsettelse av dagen. Klemsiklem
Så fristende kaker. 😀 Må bake litt jeg også. Greit å ha litt i fryseren 🙂 God klem ❤
Takk du. Så godt å forberede seg litt ja. Klemsiklem
deilig ,du er så flink til å dekorere all mat du serverer
Takk du😁😁😁
O la la… du altså – de lekreste kaker! Vann i munnen her….. <3 klem
Takk du. 😁😁😁Klemsiklem