Det er ikke alltid maten er lett å lage. Jeg kjøpte nakkekoteletter, men de små i familien er jo livredd for bein! Da var det bare å gjøre kort prosess. Jeg delte kotelettene i to. En med kjøttside og en med bein! Kjøttet ble stekt, og så kokt mørt i vann krydret med salt og pepper. Jeg jevnet kraften med litt mel, hadde i litt sukkerkolør for fargens skyld og krydret det til. Det ble servert til ris. Skikkelig vellykket til de små, men også til oss voksne. Men så var det beinstykkene da. Stekt og kokt litt ble de også.
Etter en halv time hadde jeg i oppdelt hodekål, gulrot, kantareller og gul løk, salt og pepper. Så fikk det koke videre i 1 1/2 times tid. Dette ble så saftig og godt. Skikkelig kjøttbeingryte for voksne, med poteter til. For bein må plukkes ut, akkurat som i fårikålen.
Nam, nam 😍😍 Dette så kjempegodt ut 😊
Ønsker deg en kjempefin torsdag 😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Takk du. Nyt kvelden 🙂
Ser nydelig godt ut. Hadde gryterett og spaghetti, godt det også. Lettvint middag for to. Ha en fin kveld. Klem
Det var så knallgodt, men det er jammen spagetti og gryte også! Nyt kvelden. Klemsiklem:)