Knasende gode risboller.

SPRØ RISBOLLER

250 g delfiafett

250 g melis

2 – 3 ts vaniljesukker

1 dl vanlig kakao

ca. 170 g puffet ris

Smelt fettet over svak varme. Sikt inn alt det tørre, uten ris. Rør til alt er jevnt. Hell i  japansk ris. Når det er avkjølt litt så det “henger” litt sammen er det klart. Sett det med skje på bakepapir.

Vil du lage sjokoladekaker, så brer du det ut på en bakepapirbit og bretter det inn på sidene så de blir rett og fine. Avkjøl i kjøleskapet. Pynt med melis, kakekrummel og sukkertøystenger.

10 kommentarer
      1. Måtte le. Jeg skjønner jeg har blitt gammel, for jeg kaller det fortsatt Japansk ris som det het da jeg var liten. Men nå er det rettet i den oppskriften til puffet ris. De er så sprø og gode, at de forsvinner fort her. Dette er min andre porsjon i år. 🙂

    1. Det er godt. Tenkte jeg skulle lage det jeg også. Og jeg sier også japansk ris 😊Begynner å bli gammel jeg også 😄
      Må som regel rette det til puffet ris for at andre sjal skjønne hva jeg snakker om 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg