100 g myk margarin
125 g sukker
3 eggeplommer
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
250 g hvetemel
1 dl vann
Ha alt i mikseren og kjør det sammen. Legg bakepapir i en form på ca. 26 cm i diameter. Jeg brukte en firkantet form, som rommer omtrent det samme. Hell i røren og stek det ved 180-200 grader i ca. 15-20 minutter. Ta den ut og bre over 2 dl bringebærsyltetøy.
Vips tre eggehviter stive, og tilsett kokosmakronblandingen. Rør forsiktig om, og bre det ut over bringebærene. Stek kaken videre på nederste rille ved 160 grader, til den er gyllen og fin.
Har du ikke rester av kokosmakroner fungerer det like fint med 125 g sukker og 175 g kokosmasse i eggehvitene.
Jeg delte min i pene firkanter og satte det i frysa. Når de er gjennomfrosne, legger jeg de i en kakeboks med bakepapir mellom lagene. Hvordan jeg får så jevne firkanter?
Ser ut som en kake som er kjekk å ha på lur
Dette er bra vettu..
Titter innom i pausa mi! God dag videre..Klem.
Knallgod kake som må i frysa så jeg ikke spiser den opp selv!!! Klemsiklem:)
Så smart, og de ser jo helt perfekte ut etter hva jeg kan se
Tenker de var veldig gode også.
Takk du. Ja, de smakte fortreffelig.
Så smart ide. Fristende:)
Tusen takk
Ha en fin kveld 
De så gode ut, og så godt å finne i fryseren når en har lyst på noe til kaffen
Kjempegodt og det tiner fort når jeg trenger en kakebit eller to! Klemsiklem:)
så smart,denne kaken såg virkelig deilig ut
Knallgod!!!!
Mmm – kokoskake er jo kjempegodt! Lur ide! – jeg lærer mye….
Herlig kake synes jeg! Frister meg skikkelig, så den må fort i frysa
Så utrulig smart, da..og nammmm..den så god ut, du
Ja, den er veldig etter min smak