Har du kokte poteter igjen? Hva med krasjede poteter? Knallgodt til fisk, kylling, egg, pølser eller kjøtt.
Klem potetene flate og dryss over reven ost og pizzakrydder, eller noen skiver gulost og litt grillkrydder. Inn i stekeovnen på varmluft ved ca. 200 grader, til osten er smeltet og gyllen. Det tar ti minutter det. Kos deg! Her blir det lunsj med eggerøre og spekeskinke til!
Eller lag deg potetlomper i en fei! HER finner du oppskriften jeg skrev på blogg i september.
Poteter må vi ha, og vi bruker rester av det til pytt i panne om det blir litt. Har lest meg opp hos deg også, og en felles kommentar her nå. Henger litt etter. Du har bare koselige innlegg, og du fortjener å bli fremsnakket Klem <3
Nam, nam
Ser superdigg ut 
Ønsker deg en kjempefin onsdag

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Knallgodt er det. Ha en fin kveld
Poteter må vi ha, og vi bruker rester av det til pytt i panne om det blir litt.
Har lest meg opp hos deg også, og en felles kommentar her nå. Henger litt etter. Du har bare koselige innlegg, og du fortjener å bli fremsnakket
Klem <3
Ja, det må vi!!!! Koselig med en hilsen uansett. Klemsiklem og tusen takk
Mmm – ser kjempegodt ut! Det ville vært en super middag for meg, så – kanskje en dag….
klem
Lettvint og godt! Klemsiklem:)
krasjer kokte poteter ofte eg for jeg har alltid noen igjen etter middag :=) deilig lunch på deg i dag
Det smakte nydelig det! Ha en fin dag